Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 apr 2020 - Anul XXV, nr. 96 (7401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Poliția de Frontieră

Focuri de armă și țigări de contrabandă de 120.000 de euro capturate în weekend

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Contrabandiștii de țigări din zona de munte a județului au primit o lovitură puternică, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce polițiștii de frontieră suceveni au interceptat două transporturi ilegale. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, vinerea trecută un echipaj de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Suceava a descoperit o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, abandonată într-o zonă limitrofă a localității Straja. În interiorul autovehiculului au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii acestuia la sediul Poliției de Frontieră în vederea continuării cercetărilor. În urma inventarierii baxurilor din interiorul autoutilitarei au fost înregistrate 31.270 pachete de țigări, în valoare de aproximativ 365.900 lei. Pe timpul cercetărilor s-a mai stabilit faptul că autoutilitara Volkswagen avea număr fals de înmatriculare. În aceste condiții se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

Au tras cinci focuri de avertisment și patru spre pneurile mașinii, însă fugarii nu s-au oprit

Comisarul-șef Poroch-Serițan a mai arătat că în noaptea de vineri spre sâmbătă în jurul orelor 02.30, o patrulă de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Brodina a observat, în apropierea graniței pe raza localității Costileva, patru persoane suspecte care transportau colete din Ucraina în România, și un autoturism de teren care se deplasa, cu farurile stinse, dinspre Costileva spre Ulma. Oamenii legii au acționat imediat pentru reținerea suspecților, însă aceștia au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean, iar conducătorul mașinii a demarat în trombă spre Ulma. Pentru că suspecții nu s-au supus somațiilor legale prin voce, lucrătorii de la graniță au tras cinci focuri de avertisment și patru spre pneurile mașinii, însă nici de această dată fugarii nu s-au oprit. În apropiere au fost descoperite 36 de colete cu țigări care au fost transportate la sediul Sectorului, unde în urma inventarierii au fost înregistrate 18.000 de pachete în valoare de 210.600 de lei. Purtătorul de cuvânt de la Poliția de Frontieră Suceava a precizat că și în acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă și țigări de contrabandă de 120.000 de euro capturate în weekend.
 Vizualizări articol: 2585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Focuri de armă și țigări de contrabandă de 120.000 de euro capturate în weekend5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei