Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 apr 2020 - Anul XXV, nr. 96 (7401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Un elicopter acționează în Suceava, în cadrul unei acțiuni care urmărește tăierile ilegale de pădure

Luni, 27 Aprilie 2020 (17:04:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Update

Acțiunea a debutat în dimineața zilei de luni, în zona Rădăuți – Marginea – Sucevița – Voivodeasa – Palma. În ultimele două săptămâni polițiștii au identificat un risc sporit privind activitatea ilicită în sfera delictelor silvice, fiind confiscați peste 350 metri cubi material lemnos.

Polițiștii au efectuat verificări în fondul forestier, dar și pe căile de acces și drumurile publice, fiind oprite și controlate toate transporturile de material lemnos.

Grupele de intervenție și specialiștii silvici au fost orientați prin coordonate GPS furnizate de echipajul aerian spre zonele în care s-a observat activitate de exploatare sau alte zone împădurite în care au fost observate vehicule sau alte ansambluri.

În paralel, pe raza municipiului Rădăuți, dar și pe drumurile publice adiacente au fost organizate filtre rutiere, fiind verificat modul de respectare a ordonanțelor militare, inclusiv restricțiile de circulație.

De luni după-amiază, elicopterul a trecut la partea a doua a acțiunii, respectiv monitorizarea și verificarea modului de respectare a ordonanțelor militare în zona carantinată. Așa se explică apariția sa în zbor în municipiul Suceava.

Aeronava monitorizează spațiul aerian din zonele Pătrăuți, Salcea, Șcheia, precum și întregul inel de carantină, iar la sol peste 100 de polițiști, polițiști locali, jandarmi și militari organizează filtre pe ambele sensuri de mers pe raza municipiului Suceava și a localităților limitrofe carantinate prin oprirea totală a traficului și verificarea tuturor vehiculelor și persoanelor.


 

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviație din cadrul Ministerului de Interne acționează de luni dimineață în județul Suceava, în cadrul unei ample acțiuni, cu echipaje de la sol, care are două direcții importante: identificarea zonelor de pădure defrișate și supravegherea zonelor de carantină.

Elicopterul a acționat în prima parte a zilei pe zona Sucevița-Marginea, pentru a se identifica zone de pădure defrișate.

Acțiunea se va derula pe parcursul întregii săptămâni. Pe linie silvică, polițiștii acționează la sol împreună cu inspectori de la Gărzile Forestiere Vrancea și Cluj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un elicopter acționează în Suceava, în cadrul unei acțiuni care urmărește tăierile ilegale de pădure.
 Vizualizări articol: 9117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Un elicopter acționează în Suceava, în cadrul unei acțiuni care urmărește tăierile ilegale de pădure3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei