Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 apr 2020 - Anul XXV, nr. 88 (7393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Daniel Drăgoi ar fi fost demis pentru ”deficiențe de management” și pentru că nu a protejat angajații de o posibilă infectare cu COVID-19

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Apelor Române a publicat pe site-ul instituției un punct de vedere cu privire la demiterea lui Daniel Drăgoi din funcția de director al Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Suceava. În material sunt invocate mai multe nereguli în activitatea acestuia, dar este exclusă sub orice formă discriminarea pe motive religioase. Mai mult, cei de la Apele Române spun că Daniel Drăgoi ar fi premeditat rugăciunea în genunchi din fața sediului SGA Suceava pentru a o putea invoca ulterior ca motiv al demiterii.

Iată comunicatul publicat de Apele Române:
”În primul rând, facem precizarea că Directorul SGA Suceava, Daniel Drăgoi, exercita cu caracter temporar această funcție de conducere. Încetarea interimatului s-a realizat în condițiile legii ca urmare a unor deficiențe de management, dar și a gestionării defectuoase a crizei provocate de răspândirea noului Coronavirus (Covid – 19). 

Așadar, decizia directorului Administrației Bazinale de Apă (ABA) Siret nu are nicidecum la bază considerente religioase. În fapt, au fost înregistrate, în mod special, în ultima perioadă, deficiențe în gestionarea relației cu subordonații. Totodată, au fost semnalate de către sindicat situații în care nu au fost luate toate măsurile pentru protejarea angajaților de o posibilă infectare cu Coronavirus(Covid-19). Se poate vorbi, de asemenea, de atitudinea conflictuală față de organele ierarhic superioare și chiar față de alte entități cu care instituția are relații de colaborare, respectiv Garda de Mediu, care a reclamat refuzul SGA Suceava de a participa la o intervenție în cazul unor prelevări de probe, pe raza localității Preutești, județul Suceava, unde se află o stație de epurare din anul 2012, care nu are autorizație de gospodărire a apelor.

Mai ales în aceste condiții de criză, considerăm că nu pot fi acceptate abateri sau erori care pot supune riscului atât instituția, dar mai ales specialiștii din cadrul SGA Suceava.  

Având în vedere aceste clarificări care au stat la baza luării acestei decizii, nu excludem varianta ca, intuind probabilitatea înlocuirii sale din funcție, domnul Daniel Drăgoi să fi făcut gestul de a îngenunchia în fața instituției, tocmai pentru a atrage atenția asupra sa și a da o conotație religioasă deciziei superiorilor săi, mai ales că, din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, reiese fără echivoc faptul că așa-zisa rugăciune a durat exact cât s-au făcut fotografiile apărute în spațiul public. Prezența presei în fața instituției i-a oferit domnului Daniel Drăgoi oportunitatea de a da o altă semnificație deciziei de schimbare a sa din funcție, prin invocarea discriminării întemeiate pe motive religioase!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Drăgoi ar fi fost demis pentru ”deficiențe de management” și pentru că nu a protejat angajații de o posibilă infectare cu COVID-19.
 Vizualizări articol: 1158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniel Drăgoi ar fi fost demis pentru ”deficiențe de management” și pentru că nu a protejat angajații de o posibilă infectare cu COVID-190.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei