Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 apr 2020 - Anul XXV, nr. 88 (7393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Vendetta digitalizează Romania!

Logistică și suport pentru cei care vor să-și desfășoare activitatea online, oferite de Societatea Vendetta Protocol SRL

Dacă activitatea v-a fost afectată de situația actuală de izolare, societatea Vendetta Protocol SRL, prin divizia sa de dezvoltare IT, vă oferă soluții pentru plasarea online a întregii activități, asigurând celor interesați întreaga logistică pentru funcționarea în parametri. Oferta companiei se adresează tuturor instituțiilor statului, mediului privat și regiilor autonome.

Încercăm în cele ce urmează să facem o prezentare a ofertei Companiei Vendetta Protocol, care în subcapitolerle următoare cuprinde:

Echipamente IT pentru implementarea telemuncii sau a lucrului de la distanță, de la echipamente de rețea până la laptop-uri, calculatoare, cablu de rețea, totul pentru a putea asigura o conexiune de internet în vederea realizării muncii de acasă.Soluții de implementare software securizat pentru accesul de la distanță a computerelor de serviciu în vederea asigurării permanenței și a continuității serviciilor dumneavoastră. Este vorba de un soft care se instalează pe calculatorul sau stația de lucru de la serviciu și care creează o conexiune securizată cu calculatorul sau dispozitivul de acasă. Aici vorbim de instituții care au o rețea proprie, un intranet care nu poate fi accesat de acasă și ai căror angajați vor să se conecteze și să lucreze de acasă.Soluții de dezvoltare software ultrarapide pentru a asigura colaborarea cu partenerii la distanță, în cazul în care prezența fizică nu o permite. Aici firma oferă tot ce înseamnă partea de softuri sau platforme online, de la sisteme de licitație online, când nu se pot organiza licitațiile cu strigare în mod normal, până la tot ce înseamnă partea de depunere a unor documentații sau autorizații în cazul de față, când accesul persoanelor străine în sediul instituției este interzis.Implementarea soluțiilor de plată online pentru a fluidiza programul uzual de lucru al casieriilor. Prin introducerea  lor se scoate practic din ecuație plata la casierie, firma venind cu soluții online de plată.Dezvoltare platformelor personalizate și personalizabile pentru operarea online, fie a produselor, documentelor sau a proiectelor. Sprijinul companiei Vendetta Protocol constă aici în realizarea unor site-uri de prezentare online și magazine online.

Dezvoltare Website-uri diversificate pentru a face față nevoilor dumneavoastră, fiind vorba de acele site-uri care sunt aparte și care necesită o platformă adițională de management al conținutului.

Promovare pe toate mediile sociale și implementare SEO pentru orice platforme online. Firma se oferă să realizeze toată partea de promovare online, atât pe spațiile sociale precum Facebook, Instagram, Twitter cât și Google prin SEO (Searching Engine Optimisation), adică o optimizare pentru motoarele de căutare. Firma își dorește să vină în sprijinul categoriilor de persoane fizice și juridice cărora aceste implementări le-ar fi de mare ajutor în noile condiții.

Pentru cereri de ofertă și pachete personalizate vă rugăm să ne contactați la:

+40 740 270 105
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Logistică și suport pentru cei care vor să-și desfășoare activitatea online, oferite de Societatea Vendetta Protocol SRL.
 Vizualizări articol: 1926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Logistică și suport pentru cei care vor să-și desfășoare activitatea online, oferite de Societatea Vendetta Protocol SRL2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei