Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 apr 2020 - Anul XXV, nr. 88 (7393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu ignoranță

Sancțiuni de 140.000 de lei în doar câteva ore, pentru nerespectarea ordonanței militare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nerespectarea condițiilor de circulație impuse odată cu apariția ordonanțelor militare rămâne unul din motivele principale ale aplicării în această perioadă a sute de sancțiuni contravenționale din partea polițiștilor. Sunt vizați cetățenii care circulă nestingheriți, fără a-și întocmi măcar acea declarație pe proprie răspundere, ignorând astfel condițiile impuse pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

În cursul zilei de luni, două astfel de razii au fost organizate de polițiștii din orașul Salcea și din zonele arondate acestuia, precum și de cei din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, valoarea amenzilor aplicate apropiindu-se de 140.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Salcea, împreună cu cei de la subunitățile de poliție Dumbrăveni și Siminicea, au organizat o acțiune pentru verificarea respectării dispozițiilor legale privind răspândirea noului coronavirus. În timpul controalelor au fost legitimate 28 de  persoane, verificate 28 de adrese și 78 de persoane izolate. În timpul acțiunii au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale în valoare de 129.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare, fiind identificată și o infracțiune la regimul rutier.

În cursul aceleiași zile, într-un interval de doar 2 ore, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc au efectuat controale în cadrul aceluiași plan de acțiune, ocazie cu care au legitimat 74 de persoane și au controlat 10 autovehicule. În cadrul acțiunii polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare. În timpul controalelor au fost verificate 10 autovehicule, la acțiune participând 13 polițiști din diferite compartimente de lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sancțiuni de 140.000 de lei în doar câteva ore, pentru nerespectarea ordonanței militare.
 Vizualizări articol: 1131 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sancțiuni de 140.000 de lei în doar câteva ore, pentru nerespectarea ordonanței militare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei