Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2020 - Anul XXV, nr. 87 (7392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incorigibil

Patru ani de închisoare pentru un hoț recidivist care s-a reapucat de furat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătoria Rădăuți a dat soluția, la finele săptămânii trecute, în cazul unui hoț recidivist din comuna Frătăuții Noi, judecat pentru cinci furturi comise într-o perioadă de aproximativ 6 luni în care s-a aflat în libertate, de la ultima eliberare din penitenciar. Vasile Grumeza a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Magistrații rădăuțeni au mai decis să păstreze măsura arestului preventiv cu privire la Vasile Grumeza, în vârstă de 33 de ani, până la soluționarea definitivă a dosarului.

Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au avut date despre mai multe fapte de furt din zonă, însă el a putut fi probat și condamnat în cinci cazuri, furturi din locuințe sau din gospodării.

În luna octombrie a anului trecut, două femei din localitatea Frătăuţii Noi au sesizat comiterea a două furturi din locuinţele lor. Cele două au reclamat că din locuinţe le-au fost sustrase haine, o bicicletă şi alte bunuri, în valoare de câteva mii de lei. Autorul a fost identificat în persoana lui Vasile Grumeza, un bărbat de 33 de ani, din Frătăuţii Noi, cunoscut cu antecedente penale. El era eliberat din aprilie 2019 din penitenciar, unde a executat o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni pentru mai multe fapte de furt calificat. Poliţiştii au constatat că în momentul comiterii faptelor de furt acesta se afla din nou sub control judiciar, după ce comisese un furt de bicicletă la sfârşitul lunii septembrie. De asemenea, în momentul comiterii acelui furt, Grumeza se afla tot sub control judiciar, după ce la mijlocul lunii aprilie săvârşise două infracţiuni de ameninţare, una de violare de domiciliu, precum şi o infracţiune de nerespectarea unui ordin de protecţie.

Bărbatul se află în arest preventiv din 15 noiembrie 2019, măsura fiind prelungită succesiv.

Vasile Grumeza consideră că pedeapsa de 4 ani de închisoare este prea mare și a înaintat imediat apel, astfel că dosarul va fi analizat și de magistrații de la Curtea de Apel Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru ani de închisoare pentru un hoț recidivist care s-a reapucat de furat.
 Vizualizări articol: 1696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru ani de închisoare pentru un hoț recidivist care s-a reapucat de furat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei