Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2020 - Anul XXV, nr. 87 (7392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Virginel Iordache: Minciuna, incompetența și dezinformarea sunt “virtuți” ale actualului Guvern

Marţi, 14 Aprilie 2020 (18:51:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache consideră că minciuna, incompetența și dezinformarea sunt „virtuțile” actualului Guvern. Virginel Iordache a declarat că România trece prin vremuri grele, în care poporul este măcinat nu doar de epidemia de Covid-19, ci și de ipocrizia, minciuna, prefăcătoria și reaua-voință a guvernanților. „Afirm toate acestea referindu-mă la cazul primarului din Pătrăuți, tânărul Adrian Isepciuc, care în opinia unora, îndeosebi a celor aflați la putere, trebuie scos vinovat și arătat cu degetul pentru că și-a făcut datoria, nimic mai mult. În opinia domniilor lor, nu pentru că ar avea calități umane, ci pentru că sunt la putere, el este singurul vinovat pentru scandalul plecării la muncă în Germania a persoanelor din comuna sa, eludând <ajutorul> dat de restul autorităților aflate în drept spre a verifica și gestiona situația deplasărilor din zona de carantină, ca să nu mai discutăm despre felul în care acestea și-au făcut treaba până la Cluj, deoarece în intervalul orar 22-06 dimineața nici un filtru nu a oprit mijlocul de transport în care aceștia se aflau”, a spus Iordache.

El a atras atenţia că pentru opinia publică s-a încercat inducerea ideii că aceștia s-au deplasat în baza adeverințelor eliberate de Primăria Pătrăuți, deși aceste hârtii au doar un scop informativ, atestând o stare de fapt, fără a-i conferi titularului dreptul de a încălca reglementările stării de urgență sau să-l îndemne să facă acest lucru. „Atât! Drept urmare, să-l acuzi pe primarul Adrian Isepciuc că prin eliberarea acelor adeverințe este vinovat de zădărnicirea combaterii bolilor este un abuz evident. Practic acesta nu a făcut nimic altceva decât să-și exercite atribuțiile de primar, fiind obligat de lege să elibereze adeverințe la cererea cetățenilor, certificând o stare de fapt, anume că respectivele persoane nu sunt luate în evidență ca fiind în izolare la domiciliu sau în carantinare instituțională, conform datelor furnizate la zi de DSP Suceava. Cum putea un asemenea document să treacă peste o ordonanță militară?”, a precizat senatorul PSD. El a adăugat că adeverințele în cauză erau folosite la completarea dosarului de angajare, și nu puteau fi utilizate ca acte în baza cărora să fie posibilă deplasarea în afara zonei de carantină.

„Drept urmare, pentru a nu-și recunoaște greșeala sau poate chiar implicarea în acest transport de personal sezonier, cale de peste 300 de kilometri, în condițiile stării de urgență și ale filtrelor existente, sau în acest caz inexistente, autoritățile au preferat să pună totul în sarcina primarului Adrian Isepciuc”, a mai declarat Iordache. El a arătat că acesta nu a făcut decât să respecte legislația în vigoare și să-și îndeplinească atribuțiile de primar. „Și totuși primarul are o vină, una singură... este membru PSD”, a spus Iordache. El a subliniat faptul că primarul din Pătrăuți nu are nevoie nici de lăudători și nici de apărători, acesta urmând să-și facă în continuare datoria față de oamenii din comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Virginel Iordache: Minciuna, incompetența și dezinformarea sunt “virtuți” ale actualului Guvern.
 Vizualizări articol: 1424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 6 voturi
Virginel Iordache: Minciuna, incompetența și dezinformarea sunt “virtuți” ale actualului Guvern1.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei