Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2020 - Anul XXV, nr. 87 (7392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Tot Ramos salvează spectacolul!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce-mi fu dat să văd sâmbătă, 11aprilie, începând cu ora 16, în plină pandemie? Fotbal, fraţi români, ba încă şi în transmisie directă! Meciul a debutat cam insipid şi incolor, fără mari ocazii la vreuna din porţi şi fără alte faze care să stârnească vreun pic de emoţie. De aceea, faptul că la pauză era 0 - 0 a fost logic şi normal. Ceva s-a schimbat totuşi în partea a doua a meciului, iar totul a pornit de la Ramos. Acesta a făcut mai întâi o cursă senzaţională pe partea stângă, driblând vreo 3 adversari şi lăsând în urmă, din alergare, încă doi, a simulat o centrare şi l-a făcut "sanie" pe un fundaş advers, după care a păsat înapoi, la firul ierbii, cam pe la vreo 8 - 9 metri de poartă, central, unde a venit un coechipier şi a şutat fără replică: 1- 0. A fost doar începutul, fiindcă după alte câteva minute, tot Ramos, care mi s-a părut inepuizabil, a preluat o minge pe la vreo 30 de metri, în poziţie centrală, cu spatele la poartă, a pivotat pe stângul, iar apoi a tras un şut de poveste, cu dreptul, trimiţând mingea fix la vinclu, în dreapta portarului, care a rămas absolut înmărmurit. S-a făcut 2 -0, scor cu care s-a şi încheiat partidă, dar până la final tot Ramos a mai avut câteva acţiuni splendide, ba şi o ratare monumentală, la urma primind şi premiulde MVP al partidei. Ei, iată acum şi dovada că nu halucinez şi că doctorul Paziuc trebuie să-şi ia gândul de la a mă avea de pacient: partida, transmisă live de Look Plus, a avut loc în campionatul Belarusiei (una din cele 4 ţări unde încă se joacă fotbal,între Torpedo Zhodino şi Energetik BGU Minsk, fotbalistul despre care este vorba aici numindu-se Gabriel Ramos, brazilian şi categoric chiar fotbalist. Trebuie să vă spun că am văzut în două zile trei meciuri, celelalte două fiind Gorodeya - Dinamo Minsk (1 -0) şi FC Minsk - Bate Borisov (0 – 3), cu un gol înscris din corner pe deasupra căpăţânii portarului, care aţipise!) şi vă jur că m-am simţit ca... acasă! Adică tribune ca la Clinceni, Chiajna sau Mioveni, de se vedeau livezile şi ogoarele pe deasupra celor 4 rânduri de scaune, iar în tribune tot câte 14 spectatori, deşi accesul nu fusese restricţionat. E oarecum încurajator: îţi lăsa senzaţia că în lume mai sunt şi alţii la fel de proşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tot Ramos salvează spectacolul!.
 Vizualizări articol: 1439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Tot Ramos salvează spectacolul!5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei