Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2020 - Anul XXV, nr. 87 (7392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pentru sărbători

Brânzeturi de calitate de la Compania Chitriuc, în rețeaua Kaufland

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Brânzeturile de calitate realizate de Compania Chitriuc la Bălcăuți, în inima Bucovinei, pot fi procurate pentru masa de Sfintele Sărbători al Paștelui din toate magazinele rețelei Kaufland ale județului Suceava. Firma are astfel la vânzare în galantare brânzeturi premium de cea mai bună calitate și într-o identitate vizuală nouă. Produsele premium livrate de Compania Chitriuc în rețeaua Kaufland din județul Suceava beneficiază de o etichetare nouă, de culoare neagră la cașcaval și specialitățile din cașcaval prezente în galantare.

Compania Chitriuc a organizat în cursul weekendurilor trecute mai multe degustări în cadrul unor standuri amenajate în magazinele rețelei, iar cei care au simțit deja gustul acestor produse de calitate au rămas plăcut surprinși și cu siguranță vor dori în continuare să achiziționeze brânzeturile companiei.

Activitatea Companiei Chitriuc a început în 1996, când la Bălcăuți a început producția cașcavalului Rucăr cu lapte provenit din Bucovina. Încă de la început compania s-a străduit să aducă pe mesele sucevenilor brânzeturi de cea mai bună calitate, 100% din lapte, păstrând aceleași rețete tradiționale. Ei și-au propus să încurajeze micii fermieri locali, colectând laptele de la văcuțele care pasc iarba și respiră aerul proaspăt al Bucovinei. Laptele este transportat în cele mai bune condiții către fabrică, unde este testat înainte de a intra în circuit și procesat. Fabrica a fost autorizată la normele europene, igiena fiind de o mare importanță pentru personalul ei, iar de atunci producția s-a diversificat mult, cașcavalul și specialitățile de cașcaval de calitate premium constituind produse de o mare savoare, dorite oricând pe mesele iubitorilor de brânzeturi.

Compania Chitriuc este bine cunoscută și pentru implicarea ei într-o campanie de sprijinire a Spitalului Județean Suceava, în această perioadă atât de grea pentru instituția suceveană. Pe mesele pacienților spitalului au ajuns, prin intermediul unei donații făcute în cursul săptămânilor trecute, importante cantități de brânzeturi produse de Compania Chitriuc, atât de necesare celor aflați în suferință în spital.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brânzeturi de calitate de la Compania Chitriuc, în rețeaua Kaufland.
 Vizualizări articol: 1897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Brânzeturi de calitate de la Compania Chitriuc, în rețeaua Kaufland3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei