Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2020 - Anul XXV, nr. 81 (7386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluții

Deputatul USR Daniel Popescu și conducerile USR și PLUS Suceava au înființat Celula Comună de Criză pentru combaterea epidemiei de coronavirus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul USR, suceveanul Daniel Popescu şi formațiunile politice USR și PLUS din judeţul Suceava au decis înființarea Celulei Comune de Criză a Alianței USR PLUS Suceava, care va avea rolul de a coordona la nivel județean activitatea celulelor de criză din localitățile sucevene, de a trasa direcții și acțiuni comune și de a activa pe lângă structurile autorităților care gestionează criza generată de epidemia de coronavirus.

„Acest demers vine dintr-o rațiune absolut firească în situația pe care o traversăm: avem nevoie să comunicăm cât mai eficient cu putință toate propunerile, solicitările, măsurile și acțiunile noastre comune către autoritățile de la nivel județean și central, dar și către publicul larg. În lipsa unei abordări unitare USR PLUS, suntem conștienți că demersurile noastre de sprijin s-ar putea pierde sau ar putea fi zădărnicite de însuși modul în care abordăm structurile publice care gestionează criza epidemică și care, în aceste momente, este de presupus că sunt asaltate de tot felul de probleme. Obiectivele noastre comune ne îndeamnă la o abordare unitară”, a afirmat Daniel Popescu.

De precizat că în urma situației de o gravitate fără precedent în care se află în aceste momente județul Suceava cu referire la combaterea epidemiei de coronavirus, Celula Comună de Criză USR PLUS a trimis Guvernului României, prin deputatul USR Daniel Popescu, solicitarea de a înființa în regim de urgență un spital militar mobil în Suceava, care să deservească zona carantinată din acest municipiu. Daniel Popescu a spus că situația de pe teren, care o depășește în pondere și în incidență pe cea raportată în oricare dintre celelalte județe ale țării, face obligatorie și imperativă amenajarea unui astfel de spital, după modelul spitalului militar de campanie înființat la Constanța și al celui înființat la Institutul „Ana Aslan” din Otopeni.

Daniel Popescu a transmis premierului României că situația disperată în care se găsesc familiile celor afectați direct obligă Guvernul la o reacție cât mai rapidă și la un comportament proactiv din partea sa pentru a preîntâmpina situația extrem de gravă în care se află multe țări și regiuni ale Europei, cum este regiunea italiană Lombardia. „Parlamentarul a insistat asupra faptului că tocmai un răspuns întârziat din partea țărilor care se confruntă astăzi cu o incidență foarte crescută a cazurilor de îmbolnăviri a condus la o asemenea situație”, a spus deputatul USR de Suceava. El consideră că se impune o reacție guvernamentală extrem de rapidă și consistentă la situația existentă în județul Suceava, care să includă amenajarea unui spital militar mobil pentru tratarea celor infectați, pe lângă măsuri sporite de depistare a infectărilor și de izolare și carantinare a celor care au intrat în contact cu cei depistați pozitiv. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul USR Daniel Popescu și conducerile USR și PLUS Suceava au înființat Celula Comună de Criză pentru combaterea epidemiei de coronavirus.
 Vizualizări articol: 1357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Deputatul USR Daniel Popescu și conducerile USR și PLUS Suceava au înființat Celula Comună de Criză pentru combaterea epidemiei de coronavirus5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei