Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mar 2020 - Anul XXV, nr. 70 (7375)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Președintele ALDE Suceava le cere autorităților județene să ia măsuri concrete și urgente pentru a evita haosul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele ALDE Suceava, medicul veterinar Octavian Ilisoi, le-a cerut autorităților județene să ia măsuri urgente pentru a evita intrarea într-o spirală periculoasă care ar putea genera un haos generalizat.

”În primul rând trebuie aduși oameni competenți la instituțiile deconcentrate, persoane capabile să gestioneze momente de criză, iar cele legate de infectările cu coronavirus sunt o provocare extremă. Dacă nu vor fi înlocuite persoanele care nu au pregătirea necesară în domeniul în care activează înseamnă că ne vom prăbuși cu totul. De aceea, cred că orice secundă în care vom avea la conducerea instituțiilor sucevene oameni incompetenți este una pierdută”, a arătat Octavian Ilisoi.

Președintele ALDE Suceava le solicită celor de la Direcția de Sănătate Publică să interzică utilizarea automatelor stradale de cafea, pe care le consideră o sursă serioasă de infectare cu COVID-19.

”În aceste momente extrem de dificile oamenii implicați în agricultură și zootehnie, dar și în alte domenii de activitate care au legătură cu asigurarea hranei pentru populație să fie sprijiniți eficient. Crescătorii de animale, legumicultorii, dar și cei care cultivă cereale și alte bunuri de larg consum sunt de o importanță vitală pentru a nu ajunge într-o situație și mai critică. Fac apel la autorități să nu ia lucrurile în glumă și să se organizeze până nu va fi prea târziu”, a mai spus medicul veterinar Octavian Ilisoi, președintele ALDE Suceava.

El a făcut un apel și către colegii de breaslă, medicii veterinari din județ, pentru a fi alături de crescătorii de animale și a le veni în ajutor în cazul în care vor apărea situații care necesită intervenția specialiștilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele ALDE Suceava le cere autorităților județene să ia măsuri concrete și urgente pentru a evita haosul.
 Vizualizări articol: 1695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Președintele ALDE Suceava le cere autorităților județene să ia măsuri concrete și urgente pentru a evita haosul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei