Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mar 2020 - Anul XXV, nr. 70 (7375)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziție

Mihalescul: „Criza coronavirusului poate să fie scurtă și puțin dureroasă dacă fiecare dintre noi sprijină efortul autorităților române și respectă regulile impuse în starea de urgență”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul arătă, într-o declarație de presă, că fiecare român poate să contribuie la diminuarea efectelor generate de criza coronavirusului și este convins că, dacă vor beneficia de suportul total al populației, autoritățile române vor putea să lupte mult mai eficient în această criză.

Dumitru Mihalescul a declarat: ,,Știm foarte bine că în ultimele decenii încrederea populației în instituții și autorități a scăzut la cote inimaginabile. Știm cu toții motivele pentru care s-a ajuns la această situație și mai știm că în situații de criză numai instituțiile ne pot ajuta. Cu toate acestea, simt că în ultima lună criza determinată de această pandemie poate să ne aducă ceea ce am pierdut în toți acești ani, adică să recredibilizăm instituțiile și să le reașezăm pe traiectoria lor firească. Acest lucru se poate întâmpla numai și numai dacă suntem solidari cu acțiunile guvernului, ale ministerelor, ale poliției, jandarmeriei, armatei, medicilor și ale autorităților administrației publice locale”.

 

Mihalescul: Președintele României face eforturi deosebite la nivel european pentru ca țara noastră să fie inclusă în toate programele de salvare economică susținute de UE

Deputatul liberal mai afirmă că guvernul Orban, deși a preluat țara într-o situație bugetară jalnică, a reușit să aloce aproape 30 de miliarde de lei pentru susținerea locurilor de muncă din sectorul privat, pentru salvarea de la dispariție a mii de antreprenori români de bună-credință, și că președintele României face eforturi deosebite la nivel european pentru ca țara noastră să fie inclusă în toate programele de salvare economică susținute de Uniunea Europeană. „Nu am nici o îndoială că dacă vom susține acțiunile guvernului, ale președintelui, ale primarilor și autorităților județene, vom trece mult mai ușor prin această criză și mult mai repede. De asemenea, cred cu putere că este un moment în care fiecare dintre noi putem demonstra responsabilitate în relație cu acțiunile autorităților și solidaritate cu semenii noștri care ar putea să aibă nevoie de ajutorul nostru”, a încheiat deputatul PNL Dumitru Mihalescul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihalescul: „Criza coronavirusului poate să fie scurtă și puțin dureroasă dacă fiecare dintre noi sprijină efortul autorităților române și respectă regulile impuse în starea de urgență”.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihalescul: „Criza coronavirusului poate să fie scurtă și puțin dureroasă dacă fiecare dintre noi sprijină efortul autorităților române și respectă regulile impuse în starea de urgență”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei