Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mar 2020 - Anul XXV, nr. 70 (7375)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Asociația „Licuricii fericiți” a lansat campania „Împreună pentru Spitalul din Câmpulung Moldovenesc”

Joi, 26 Martie 2020 (10:30:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Învățătoarea Nicoleta Bogoș, de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, președinta Asociației „Licuricii fericiți”, a lansat recent campania „Împreună pentru Spitalul din Câmpulung Moldovenesc”, campanie umanitară prin care se dorește sprijinirea personalului medical. „#NePasă! Oriunde m-aș afla, inima mea e acasă! Te poți implica donând!”, sunt mesaje pe care Nicoleta Bogoș le transmite tuturor celor care doresc să ajute Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.
Printr-o simplă donație poți ajuta personalul medical din Câmpulung Moldovenesc să-i trateze pe cei care au cea mai mare nevoie de ajutor. Este nevoie de circa 70.000 de euro pentru a putea achiziționa materialele necesare. Orice ajutor este bine venit! Puteți dona prin transfer bancar: Asociația ,,LICURICII fericiți". Cont lei: RO46BTRLRONCRT0379547801. Cont euro : RO93BTRLEURCRT0379547801 sau prin: PayPal: licuricii.fericiti@gmail.com. Dacă puteți să-i ajutați pe „Licurici” în calitate de persoană juridică, sunați la:
telefon 0728 204 555.

 

·       O parte din materialele absolut necesare au ajuns la spitalul câmpulungean

 

În curtea spitalului câmpulungean este deja instalat și amenajat un container modular dotat corespunzător, cu sistem de încălzire și apă curentă (suplimentat de un cort militar) pentru efectuarea triajului pacienților, astfel încât să se evite pătrunderea în spital a eventualelor cazuri de pacienți cu simptome specifice COVID-19 și direcționarea acestora spre centrele medicale specializate în tratament.

Spitalul va pune la dispoziție o linie telefonică și informații utile, online, astfel încât toate persoanele care consideră că au nevoie (indiferent de afecțiuni, simptome) de îngrijiri medicale, să primească îndrumări, în timp util, direct de la cadrele medicale care vor estima dacă e nevoie de spitalizare sau pot fi urmate tratamente la domiciliu.

Nicoleta Bogoș a reușit, împreună cu „Licuricii” și cu voluntarii care i s-au alăturat, să adune o parte din echipamentele necesare spitalului.

„Trebuie să avem grijă de personalul medical! Sunt în prima linie! Ei au grijă de noi!”, este mesajul Nicoletei Bogoș. „Sute de telefoane, zeci de drumuri, negocieri strânse, frustrări, dar și mulți oameni frumoși alături! Am reușit să achiziționăm și să ducem deja la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc necesarul de mănuși chirurgicale, capeline, protecție încălțăminte, seturi prosop, role prosop, ochelari de protecție; prea puține tablete Cloramină, dar căutăm furnizori serioși în continuare; astăzi o să ajungă 1.000 de măști de protecție; totul cu o valoare de 2500 euro; tot astăzi primim de la o firmă specializată mostre de material din care se confecționează combinezoanele și măștile chirurgicale și, după decizia conducerii spitalului privind alegerea materialelor, vom achiziționa materiale suficiente pentru confecționarea acestora la Câmpulung; peste 100 de viziere au ajuns, de asemenea, la spital grație tinerilor care s-au implicat;
suntem în tratative pentru dezinfectanți și restul materialelor necesare, cu furnizori din afară”, este bilanțul primelor zile de când ”Licuricii” au lansat campania pentru spitalul câmpulungean.

 

·       ”Împreună suntem puternici!”

 

Toate aceste materiale și echipamente nu ar fi fost posibil de achiziționat fără ajutorul firmelor sau persoanelor private care i s-au alăturat Nicoletei Bogoș.

Primăria Municipiului Câmpulung va acorda Spitalului fonduri suplimentare de 200.000 lei pentru achiziționarea medicamentelor, testelor și a unui aparat de ventilare.

„Oameni buni, mulți au înțeles că ne ajutăm pe noi!
Aflăm că există sau ar fi trebuit să fie niște stocuri de rezervă națională de la Stat, că vin containere/avioane cu ceea ce este necesar, dar până ajung acestea în spitale, noi trebuie să sărim în ajutor cum putem! Materialele sanitare au devenit luxul suprem în România! Nu se găsesc nici măcar la prețurile astronomice la care au ajuns! Vă mulțumim din suflet tuturor! #împreunăsuntemputernici
#rămânețiacasă”, este mesajul învățătoarei din Câmpulung Moldovenesc, implicată în zeci de acțiuni umanitare de-a lungul timpului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociația „Licuricii fericiți” a lansat campania „Împreună pentru Spitalul din Câmpulung Moldovenesc”.
 Vizualizări articol: 818 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asociația „Licuricii fericiți” a lansat campania „Împreună pentru Spitalul din Câmpulung Moldovenesc”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei