Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2020 - Anul XXV, nr. 68 (7373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pagube

Un incendiu violent a afectat grav o locuință din comuna Iacobeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O casă de locuit din comuna Iacobeni a ars sâmbătă seara, după ce coșul de fum al locuinței s-a aprins iar flăcările au cuprins acoperișul.

Incendiul a fost sesizat de o vecină, prin intermediul unui apel la 112, înainte de ora 18.00, la fața locului ajungând în scurt timp pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Iacobeni, care au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea flăcărilor mari și cu o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperișul casei de locuit aparținând unui bărbat de 66 de ani, existând pericol de propagare la o locuință învecinată și la alte construcții din apropiere. Pompierii s-au luptat două ore cu flăcările, reușind stingerea și lichidarea incendiului în jurul orei 20.00. În incendiu au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați și s-au degradat camerele de la parter, precum și obiecte de mobilier, toate în valoare de peste 40.000 de lei.

Cercetările întreprinse de pompieri și polițiști au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, după ce în timpul după-amiezii bărbatul a făcut foc în boilerul din baie. Coșul de fum construit pe exteriorul imobilului s-a aprins la un moment dat, flăcările din interiorul acestuia cuprinzând acoperișul casei de locuit. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, casa învecinată și un grajd cu anexe.

 

Flăcările au distrus în aceeași seară un grajd din Coșna

Un foc făcut în curtea unei locuințe și lăsat nesupravegheat a dus la izbucnirea unui incendiu în aceeași seară, în comuna Coșna. Primele cercetări au stabilit că proprietarul în vârstă de 84 de ani făcuse curățenie în jurul curții și a dat foc apoi resturilor adunate. A supravegheat focul, însă spre seară, crezând că s-a stins, a plecat în casă. Din cauza vântului, jarul s-a reaprins, iar câteva scântei au ajuns la grajdul din apropiere, care a luat foc. Incendiul a fost stins de pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei împreună cu pompierii voluntari din Coșna. Au ars grajdul și lemnele de foc depozitate în interiorul lui. Valoarea pagubelor de circa 2.000 de lei va fi suportată de proprietar, care nu avea bunurile asigurate.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu violent a afectat grav o locuință din comuna Iacobeni.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un incendiu violent a afectat grav o locuință din comuna Iacobeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei