Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2020 - Anul XXV, nr. 68 (7373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victime

Patru accidente într-o zi, cu un bătrân și copii care, în loc să fie în case, erau pe biciclete

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru accidente rutiere cu implicarea unor bicicliști au fost înregistrate vineri pe raza județului Suceava. Aceste accidente spun și ele multe despre cum au înțeles o parte din suceveni să respecte recomandările insistente de evitare a ieșirilor din casă, pentru limitarea coronavirusului. Asta cu atât mai mult cu cât cei implicați în accidente sunt doi copii și un bătrân.   

Polițiștii sperau să nu mai aibă accidente măcar începând de sâmbătă și duminică, o dată cu schimbarea radicală a vremii.  

Un prim accident a fost sesizat în dimineața zilei de vineri, în jurul orei 9.00. Polițiștii de la Secția Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 de faptul că pe raza comunei Bogdănești un biciclist este căzut și are leziuni. S-a stabilit că este vorba de un localnic în vârstă de 59 de ani, care se deplasa pe lângă o bicicletă, pe șanțul din apropierea drumului județean din Bogdănești, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut lângă bicicletă.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, pentru îngrijiri medicale.

Tot vineri dimineață, în jur de 9.45, un copil în vârstă de 13 ani, care se deplasa cu bicicleta pe o stradă din Bulai-Moara a căzut și s-a lovit la un picior. Tatăl băiatului le-a explicat polițiștilor că acesta ducea niște produse alimentare unui vecin, iar într-un moment de neatenție, deoarece pe marginea străzii era pietriș, s-a dezechilibrat și a căzut. Copilul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, unde a fost diagnosticat cu leziuni la un picior, fără probleme deosebite.

Și un copil în vârstă de 8 ani este pe lista celor implicați în accidente vinerea trecută.

Un șofer din Fundu Moldovei, care conducea un autoturism dinspre Fundu Moldovei spre Pojorâta, a acroșat un minor din Pojorâta, care, rezultă din cercetările poliției, se deplasa cu bicicleta și s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără a se asigura. Copilul a fost transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.

În fine, vineri seară, un biciclist în vârstă de 78 de ani a fost implicat într-un accident la Rădăuți. Din cercetările poliției rezultă că biciclistul se deplasa pe strada Spitalului, cu regim de sens unic, el fiind pe interzis, iar la intersecția cu strada Gării nu s-a asigurat și nu a dat prioritate unui autoturism, intrând în coliziune frontală. Biciclistul a fost proiectat pe carosabil, suferind leziuni la piciorul drept. 

Polițiștii au arătat că vinovat de producerea accidentului se face biciclistul în vârstă de 78 de ani, care a circulat pe sector de drum cu accesul interzis, nu a acordat prioritate autoturismului și nu a folosit îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru accidente într-o zi, cu un bătrân și copii care, în loc să fie în case, erau pe biciclete.
 Vizualizări articol: 1118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru accidente într-o zi, cu un bătrân și copii care, în loc să fie în case, erau pe biciclete0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei