Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2020 - Anul XXV, nr. 68 (7373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Polițiștii și jandarmii au verificat, sâmbătă, aproape 1.500 persoane izolate la domiciliu și peste 430 carantinate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acțiunile de monitorizare ale modului în care sunt respectate condițiile de izolare voluntară la domiciliu și prevederile Ordonanței militare s-au concretizat, sâmbătă, 21 martie a.c., cu verificarea unui număr de 1.442 persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, 66 unități economice și 435 persoane aflate în carantină instituționalizată, a informat, ieri, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Diana Gășpărel.  

În urma acestor verificări, realizate de efective compuse din 207 polițiști, 53 polițiști locali și 30 jandarmi, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, dintre care 10 sancțiuni pentru nerespectarea măsurii de autoizolare, valoarea totală a acestora fiind de 18.300 lei. De asemenea au fost aplicate două sancțiuni contravenționale unor unități economice, pentru nerespectarea Ordonanței Militare, în valoare totală de 11.000 lei.

Totodată echipaje ale poliției rutiere au asigurat deplasarea și însoțirea a 7 autovehicule cu un număr de 23 de persoane care au fost plasate în carantină instituționalizată sau conduse spre destinațiile de domiciliu în vederea aplicării măsurii de izolare voluntară, se mai arată în comunicat.

Prefectura Suceava atrage atenția cetățenilor asupra faptului că, începând de duminică, 22 martie, ora 22.00 a intrat în vigoare Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020, care prevede noi măsuri de combatere a răspândirii COVID -19. Potrivit acesteia, persoanele izolate la domiciliu, ca măsură de prevenire a răspândirii cu COVID-19, care părăsesc locația în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităților competente, sunt considerate persoane cu risc crescut de contagiozitate și sunt conduse de forțele de ordine publică și plasate direct în carantină sub pază.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii și jandarmii au verificat, sâmbătă, aproape 1.500 persoane izolate la domiciliu și peste 430 carantinate.
 Vizualizări articol: 1239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițiștii și jandarmii au verificat, sâmbătă, aproape 1.500 persoane izolate la domiciliu și peste 430 carantinate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei