Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2020 - Anul XXV, nr. 68 (7373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vești bune

Starea primilor suceveni cu coronavirus, care au fost la Terapie Intensivă, s-a îmbunătățit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primii doi suceveni infectați cu coronavirus, care au avut o formă mai gravă de boală și au fost internați la secția Terapie Intensivă a Clinicii de Boli Infecțioase Iași au o stare de sănătate mai bună. Managerul clinicii, prof. univ. dr. Carmen Dorobăț, a declarat pentru presa din Iași, că atât pacientul în vârstă de 71 de ani, primul caz confirmat din județul Suceava, cât și cel în vârstă de 37 de ani sunt în stare bună. „La această oră în clinica noastră sunt 33 de internați; veste bună este că din cei trei care erau la Terapie Intensivă, doi se duc pe sector, nu mai pun probleme. Și al treilea pacient are o evoluție bună. Cei doi cu evoluție favorabilă sunt primii doi care au fost internați, adică pacientul de 71 de ani de la Suceava și pacientul mai tânăr, în vârstă de 37 de ani, venit tot de la Suceava”, a afirmat dr. Carmen Dorobăț.

Întrebată dacă sucevenii nou diagnosticați vor fi transferați la Iași, prof. Dorobăț a declarat că cel mai probabil vor rămâne la Suceava. „Am discutat cu medicii de la Suceava, ei sunt pregătiți cu tratament, au condiții de izolare, au și știința pentru a-i trata, astfel că formele ușoare și medii, probabil că vor rămâne la Suceava”, a afirmat medicul. Ea a mai spus că a crescut capacitatea de testare a centrului regional de la Iași, prin colaborarea cu Institutul Oncologic și Universitatea de Medicină și Farmacie, care au echipamente și specialiști cu care se pot implica în această activitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Starea primilor suceveni cu coronavirus, care au fost la Terapie Intensivă, s-a îmbunătățit.
 Vizualizări articol: 1039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Starea primilor suceveni cu coronavirus, care au fost la Terapie Intensivă, s-a îmbunătățit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei