Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mar 2020 - Anul XXV, nr. 67 (7372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Prins de două ori băut și fără permis la volan, un bărbat a fost reținut în arest. El a furat și bani dintr-o benzinărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat oprit de polițiști în timp ce conducea sub influența alcoolului un autoturism fără plăcuțe de înmatriculare a ajuns în spatele gratiilor pentru 24 de ore, după ce s-a constatat că în urmă cu două zile fusese prins conducând mașina în aceeași stare, fiind luată atunci măsura reținerii permisului de conducere. În același timp, asupra sa a fost găsită o sumă de bani, care fusese furată din sertarul unei benzinării din oraș.

Întregul periplu al bărbatului de 58 de ani din municipiul Pașcani s-a desfășurat începând cu prima zi a săptămânii, când a fost oprit de către polițiștii orașului Frasin în timp ce conducea mașina sub influența alcoolului și fără a deține o asigurare obligatorie pentru aceasta. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere, certificatul de înmatriculare al autoturismului și numerele de înmatriculare ale acestuia.

Două zile mai târziu, în cursul serii de miercuri, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Frasin au fost sesizaţi telefonic despre faptul că în zona satului Bucșoaia circulă un autoturism VW Passat, care are avarii și nu are numere de înmatriculare. Un echipaj a identificat la scurt timp autoturismul VW Passat fără plăcuțe de înmatriculare în zona Suha și l-a oprit, la volan fiind același bărbat de 58 de ani, care mirosea a alcool. În timp ce stătea de vorbă cu polițiștii, aceștia au fost informați telefonic despre faptul că bărbatul ar fi principalul suspect în comiterea unui furt dintr-o stație de carburanți din orașul Frasin. Bărbatul era acuzat de păgubiți că furase suma de 2.650 lei din sertarul benzinăriei, profitând de neatenția gestionarului.

În urma controlului corporal asupra sa au fost găsite un portofel în care avea suma de 308 lei, iar suma de 2.200 lei se aflau într-un buzunar de la geacă.

Bărbatul de la volan a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu această ocazie el a recunoscut faptul că a sustras de la Stația Peco din orașul Frasin o sumă de bani dintr-un sertar, după care a plecat la volanul autoturismului său spre Bucșoaia, unde a făcut cumpărături și a fost apoi prins de poliție. Bărbatul a fost condus la spitalul din Gura Humorului, unde i s-a recoltat sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar având în vedere probele identificate de polițiști, pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.  Bărbatul este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”și „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. La expirarea orelor de reținere, judecătorii Judecătoriei Gura Humorului au decis ca acesta să fie cercetat în continuare sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins de două ori băut și fără permis la volan, un bărbat a fost reținut în arest. El a furat și bani dintr-o benzinărie.
 Vizualizări articol: 1504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prins de două ori băut și fără permis la volan, un bărbat a fost reținut în arest. El a furat și bani dintr-o benzinărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei