Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mar 2020 - Anul XXV, nr. 67 (7372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inițiativă

„Rădăuțiul civic” lansează o platformă online, în sprijinul economiei locale, afectată de pandemie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația „Rădăuțiul civic” vine în sprijinul economiei locale din Rădăuți, direct afectată de pandemia COVID-19, și lansează o platformă online care îi va ajuta pe angajatorii și angajați, deopotrivă.  

Vizați sunt cei care dețin hoteluri, cafenele, restaurante, localuri care au fost închise de miercuri, pentru a preveni răspândirea virusului.

„De la o idee discutată într-un chat, în ultimele 36 de ore, voluntari și prieteni ai asociației Rădăuțiul Civic (Dana Cernăucean, Nicu Spînu, Dana Haiura, Luca Ciubotaru, Andreea Papuc, Paul Coman) au lucrat la o platformă pe care o lansăm astăzi (n.r. - vineri) pentru a încuraja comenzile la domiciliu sau cu ridicare de la sediu pentru restaurantele, cofetăriile și cafenelele din Rădăuți. Veți regăsi pe pagină meniurile restaurantelor despre care știm că încă funcționează și detaliile despre comenzi”, transmit reprezentanții asociației.

Platforma este disponibilă, iar cei de la ”Rădăuțiul civic” încurajează cetățenii să o folosească cu încredere: https://restaurante.radautiulcivic.ro/.

Potrivit celor din asociație, măsura închiderii acestor localuri are un impact direct asupra angajaților și economiei locale, iar în municipiul Rădăuți, unii patroni deja au trimis angajații acasă, în concediu fără plată, alții le-au redus norma de lucru sau au stabilit un sistem de rotație, însă cu siguranță impactul economic asupra acestor afaceri, angajaților și familiilor lor se simte deja.

„Lumea, țara și orașul nostru trec prin vremuri dificile, dar ține și de noi și de responsabilitatea noastră să depășim cu toții aceste vremuri grele.

Cadrele medicale sunt în prima linie și le mulțumim pentru asta. În același timp, sectoare importante din economie sunt afectate direct de pandemia de Coronavirus: sectorul turismului, sectorul HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele). Să rămânem solidari și să urmăm indicațiile autorităților, renunțând la orice deplasări sau interacțiuni care nu sunt neapărat necesare! Trebuie să trecem cu bine peste această încercare!”, mai transmite „Rădăuțiul civic”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Rădăuțiul civic” lansează o platformă online, în sprijinul economiei locale, afectată de pandemie.
 Vizualizări articol: 1774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
„Rădăuțiul civic” lansează o platformă online, în sprijinul economiei locale, afectată de pandemie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei