Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mar 2020 - Anul XXV, nr. 67 (7372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În acest semestru

58 de studenți ai USV sunt în mobilități Erasmus+ în străinătate. Instituția monitorizează situația lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

58 de studenzi și masteranzi, de la toate facultățile Universității „Ștefan cel Mare” Suceava (USV) se află, momentan, în străinătate, la diverse universități partenere, în mobilități de studiu sau de plasament din Programul Erasmus+ pentru semestrul al doilea al acestui an universitar.

Potrivit unui comunicat transmis de instituție, Serviciul de Relații Internaționale și conducerea universității țin legătura strâns cu toți acești studenți, încercând să răspundă prompt tuturor întrebărilor și solicitărilor venite din partea bursierilor Erasmus.

„În acest sens, beneficiarii mobilităților sunt anunțați în mod operativ cu privire la situația din țară, regimul de funcționare a universității, reglementările adoptate în urma instituirii stării de urgență etc. Totodată, li se comunică informațiile importante legate de șederea lor în țara gazdă, de necesitatea menținerii legăturii cu birourile Erasmus+ din instituțiile la care urmează cursurile în semestrul al II-lea, precum și cu responsabilii Erasmus de la Suceava și Biroul Erasmus+ al USV”, transmite USV.

Conducerea Universității a dat asigurări tuturor beneficiarilor de mobilități internaționale că, în situația în care perioada de ședere în străinătate va fi mai mare decât perioada pentru care a obținut bursa Erasmus sau – din motive independente de voința lor – vor întâmpina dificultăți financiare, studenții suceveni vor putea obține sprijinul financiar necesar din partea universității sucevene.

Menționăm faptul că USV, împreună cu Ministerul Educației Naționale și Ambasadele României din statele în care se află studenții, monitorizează continuu situația din țările respective și caută să ofere cele mai bune soluții sau sfaturi celor care au nevoie de ajutor sau îndrumare.

De asemenea, Serviciul de Relații Internaționale a solicitat studenților aflați la universitățile partenere să respecte cu strictețe regimul impus de autoritățile statelor respective în vederea prevenirii infectării cu coronavirusul COVID-19.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 58 de studenți ai USV sunt în mobilități Erasmus+ în străinătate. Instituția monitorizează situația lor.
 Vizualizări articol: 1731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
58 de studenți ai USV sunt în mobilități Erasmus+ în străinătate. Instituția monitorizează situația lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei