Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 feb 2020 - Anul XXV, nr. 49 (7354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă finalizată procurori

Șoferul care a omorât cu mașina un tânăr în noaptea de Revelion și a fugit circula cu peste 90 de km/h în localitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au trimis recent în judecată pe tânărul care a provocat groaznicul accident din noaptea de Revelion de la Liteni - Moara, unde șoferul pericol public a intrat în plin într-un alt tânăr care ieșise pe stradă pentru a marca noul an, după care a părăsit locul faptei, fiind prins ulterior.

Costel Ciprian Troia, în vârstă de 21 de ani, din comuna Berchişeşti, un tânăr care avea permis de conducere de doar o lună de zile, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Una dintre cele mai importante concluzii ale procurorilor este că accidentul a avut drept cauză determinantă viteza de deplasare a autoturismului condus de inculpat, respectiv 91-92 de kilometri la oră în localitate, cât a rezultat în urma expertizei de specialitate dispuse în dosar.

Tinerii care au ieșit în stradă aveau în mâini artificii şi sticle de şampanie şi nu au observat la timp maşină care venea cu viteză. Fatalitatea l-a lovit pe George Paraşteac, în vârstă de 25 de ani, care a fost lovit în plin de mașină. Tânărul a fost proiectat la o distanţă de 30 de metri, fiind declarat decedat la Urgenţele Spitalului Judeţean la ceva mai mult de o oră de la accidentul produs chiar la cumpăna dintre ani. 
Şoferul care a provocat nenorocirea şi-a continuat, în trombă, drumul. Poliţiştii rutieri au avut informaţii legate de maşina implicată de la martorii din zonă, fiind vorba de un Peugeot 308, de culoare albă, cu număr de Bucureşti. Poliţiştii rutieri au găsit şi imagini de pe camere de supraveghere cu maşina implicată în accident. Imediat au fost instituite filtre în trafic. În dimineaţa zilei de 1 ianuarie, şoferul care a omorât un om şi a fugit a fost depistat. El a fost găsit la Şcheia, în curtea unui localnic, unde se afla şi maşina avariată.
Tânărul a fost reținut imediat în arest, după care s-a solicitat arestarea sa preventivă. Judecătorii au admis propunerea și au emis mandat de arestare pentru 30 de zile, care ulterior a fost prelungit. În cazul lui Troia este vorba de concurs de infracțiuni, astfel că sunt șanse să încaseze o condamnare de câțiva ani buni de închisoare.  

În plus, Costel Ciprian Troia, în vârstă de 21 de ani, din comuna Berchişeşti, este trimis în judecată și într-un dosar mai vechi pentru conducere fără permis, ceea ce s-ar putea de asemenea să conteze la sentința finală.

Acest accident ar trebui să atragă atenția și cu privire la cât de periculos poate fi să ieși pe un drum public, cum au făcut tinerii în noaptea de Revelion. De altfel, în noaptea dintre anii 2019-2020 a mai fost un accident mortal asemănător, cu o femeie acroșată de o mașină pe marginea drumului, tot la puțin timp după ora 24.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferul care a omorât cu mașina un tânăr în noaptea de Revelion și a fugit circula cu peste 90 de km/h în localitate.
 Vizualizări articol: 1768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferul care a omorât cu mașina un tânăr în noaptea de Revelion și a fugit circula cu peste 90 de km/h în localitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei