Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 feb 2020 - Anul XXV, nr. 49 (7354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mărțișorul persoanelor vârstnice

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Suceava, o organizație cu capital privat, de caritate, neguvernamentală, nonprofit, de întrajutorare mutuală și protecție socială a membrilor săi, care își desfășoară activitatea pe baza actelor normative în vigoare cu privire la casele de ajutor reciproc ale pensionarilor, precum și a regulamentelor și normelor interne, organizează pentru membrii săi, cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare, diferite activități sociale, culturale, artistice și de agrement, cum sunt: conferințe, seri literare, spectacole muzical-artistice, vizitarea de expoziții și muzee, participarea la excursii, mese festive (revelion, zilele Sucevei, 1 octombrie etc.) cu tarife reduse, spectacole și alte activități.

Coordonator de proiect, preşedintele Cezar Telescu: Pentru anul 2020 ne propunem realizarea proiectului ”Mărțișorul persoanelor vârstnice din Municipiul Suceava”, proiect realizat în asociere cu Municipiul Suceava și Consiliul Local al Municipiului Suceava,pentru zilele de 29 februarie - 1 martie și 8 martie, evenimente la care vor participa peste 1.300 de pensionari de toate vârstele.

Considerăm oportună realizarea acestui eveniment prilejuit de începutul primăverii, Ziua Mărțișorului,dar și de Ziua Femeii. Evenimentul este un prilej de a petrece momente plăcute alături de oamenii care și-au adus contribuția de-a lungul anilor la dezvoltarea comunității locale și nu în ultimul rând de a avea o viață socială activă, se adresează pensionarilor din municipiul Suceava și se dorește a fi o sărbătoare prilejuită de venirea primăverii, de semnificația mărțișorului și de Ziua Internațională a Femeii prin care să ne manifestăm respectul și recunoașterea cuvenită celei care a fost și este un partener de nădejde a bărbatului, mama copiilor noștri, sprijinul moral al întregii familii.

 

Prin implementarea acestui proiect se are în vedere:

- petrecerea unor momente plăcute alături de oamenii care și-au adus contribuția de-a lungul anilor la dezvoltarea comunității locale, cu ocazia venirii primăverii – anotimpul renașterii și mai ales cu ocazia zilei de 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii;

- dezvoltarea parteneriatului dintre asociațiile de pensionari și autoritățile locale;

- promovarea Municipiului Suceava prin organizarea unor evenimente sociale care să atragă un număr cât mai mare de participanţi.

Cezar Telescu – Președinte Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mărțișorul persoanelor vârstnice.
 Vizualizări articol: 2078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 7 voturi
Mărțișorul persoanelor vârstnice3.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei