Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 feb 2020 - Anul XXV, nr. 49 (7354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tată şi fiu care au agresat un poliţist şi au înjurat copii, încătuşaţi în faţa unui liceu

Sâmbătă, 29 Februarie 2020 (16:03:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene desprinse desprinse parcă din filmele cu gangsteri în curtea Grupului Şcolar „Vasile Cocea” din Moldoviţa. Un bărbat din sat, Cornel Vişoiu, a aflat că fiul său care este elev la această unitate de învăţământ a suferit un accident la şcoală şi s-a lovit la două degete.

Supărat foc, bărbatul l-a luat pe un alt fiu major şi s-a deplasat la şcoală pentru a face dreptate. Imediat ce au intrat în curtea liceului, cei doi au început să ţipe şi să înjure provocând panică printre elevi. Directorul Grupului Şcolar „Vasile Cocea” a sunat la poliţie şi a cerut ajutor.

Nici apariţia echipajului de poliţie nu a părut să-i deranjeze pe scandalagii, care au continuat pe acelaşi ton. Mai mult, la un moment dat unul dintre ei l-a lovit cu pumnul pe unul dintre poliţişti.

În aceste condiţii, oamenii legii au tras un foc de avertisment în plan vertical şi au folosit spray-urile lacrimogene pentru a-i putea imobiliza pe scandalagii.

„Pe raza comunei Moldovița, s-a produs un incident în imediata apropere a unui liceu tehnologic din localitate. O patrulă de polițiști a fost sesizată de către directorul unității respective de învățământ, despre faptul că un părinte, dar și copilul acestuia, major, fost elev al școlii, fac scandal în incinta liceului și tulbură ordinea și liniștea publică. În baza sesizării, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a încercat să aplaneze conflictul, moment în care cei doi au devenit agresivi, fiind necesară folosirea mijloacelor tehnice din dotare pentru imobilizarea acestora. În cadrul activității de imobilizare, a fost tras inclusiv un foc de avertisment în plan vertical întrucât unul dintre bărbați se manifesta agresiv și inclusiv a reușit să lovească pe unul dintre polițiști. Cei doi bărbați au fost conduși ulterior la sediul poliției după ce au fost imobilizați și încătușați, loc în care se află și în acest moment fiind audiați, urmând a fi sesizată și unitatea de parchet, inclusiv cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj pentru a se constata dacă sunt întrunite elementele constitutive ale acestei infracțiuni. De asemenea, urmează a se lua și măsuri procesuale față de cei doi pentru scandalul și tulburarea ordinii publice pe care au făcut-o în zona unității de învățământ respective”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Poliţiştii i-au amendat pe cei doi scandalagii, iar în paralel a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Împotriva celor doi nu a fost luată nici o măsură privativă şi nici nu s-a instituit vreo interdicţie sau obligaţie.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tată şi fiu care au agresat un poliţist şi au înjurat copii, încătuşaţi în faţa unui liceu.
 Vizualizări articol: 5889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Tată şi fiu care au agresat un poliţist şi au înjurat copii, încătuşaţi în faţa unui liceu4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei