Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 feb 2020 - Anul XXV, nr. 49 (7354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri

Serviciul de Probaţiune Suceava îşi restrânge activitatea din cauza coronavirusului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Probaţiune Suceava intră de astăzi în „carantină” ca urmare a riscului prezentata de coronavirus. Măsurile vin pentru a limita extinderea infectării cu virusul COVID-19 şi au fost luate printr-o decizie a directorului Direcției Naționale de Probațiune.
„Începând cu data de 28.02.2020, Serviciul de Probațiune Suceava nu va mai desfășura activități specifice (evaluare, supraveghere, programe de reintegrare socială) cu persoanele din evidență care au călătorit sau vor călători în afara ori din afara granițelor țării, într-un interval de 30 de zile anterior datei fixate pentru întrevedere, indiferent de țara de destinație ori de proveniență sau de mijlocul de transport utilizat”, se arată într-un comunicat de presă al Serviciului de Probaţiune Suceava.

Pentru a anunţa situaţia deplasărilor, cei care se află în evidența Serviciului de Probațiune Suceava pot apela numerele de telefon: 0726.754.608, 0726.754.682, 0743.509.562, 0739.012.756 sau pot scrie pe adresa de e-mail: probatiune.suceava@just.ro. Acestora li se va solicita transmiterea unei declarații scrise privind deplasarea, prin e-mail (probatiune.suceava@just.ro).
„Reluarea activității în regim normal se va dispune ulterior prin decizie a directorului general. Până la reluarea activității în regim normal, persoanele supravegheate pot transmite prin e-mail (probatiune.suceava@just.ro) orice documente specifice procesului de supraveghere”, se mai arată în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serviciul de Probaţiune Suceava îşi restrânge activitatea din cauza coronavirusului.
 Vizualizări articol: 2514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serviciul de Probaţiune Suceava îşi restrânge activitatea din cauza coronavirusului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei