Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 feb 2020 - Anul XXV, nr. 31 (7336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără acte

Material lemnos transportat ilegal, confiscat în timpul unui control în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O cantitate de lemn transportată ilegal, identificată în urma unui control efectuat în trafic de polițiști, a fost confiscată, pe numele transportatorului fiind emisă și o sancțiune contravențională.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, când un polițist din cadrul Secției de Poliție Vadu Moldovei, aflat în serviciul de patrulare în zona sa de competență, a valorificat o informație conform căreia pe un drum forestier din zona Râșca Mare exista un camion abandonat, încărcat cu material lemnos. Polițistul s-a deplasat în zona semnalată, constatând că pe un drum lateral care duce spre curtea unui canton silvic se afla parcată, cu motorul oprit, o autoutilitară marca Volvo încărcată cu bușteni brad, fără ca în zonă să se afle vreo persoană. Polițistul a efectuat verificarea legalității transportului prin interogarea bazei de date, ocazie cu care a constatat lipsa generării vreunui cod pentru ultimele 72 de ore, transportul fiind considerat ilegal. Materialul lemnos împreună cu autoutilitara a fost predată în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Râșca.

Câteva zile mai târziu, în cursul zilei de joi, polițiștii împreună cu reprezentanții ocolului Silvic Râșca au făcut inventarierea cantității materialului lemnos, rezultând un volum total de 8,65 metri cubi buștean de gater brad și lemn de foc de aceeași esență. Autoutilitara a fost identificată aparținând unui bărbat din comună, care a fost sancționat contravențional, ca măsură complementară fiind dispusă confiscarea întregii cantități de 8,65 metri cubi de material lemnos, care a fost predată ocolului silvic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Material lemnos transportat ilegal, confiscat în timpul unui control în trafic.
 Vizualizări articol: 2150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Material lemnos transportat ilegal, confiscat în timpul unui control în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei