Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 feb 2020 - Anul XXV, nr. 31 (7336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Razie cu 35 de polițiști, la prima oră a dimineții, la Căminul Social de la Grupul Școlar

Duminică, 9 Februarie 2020 (07:59:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O razie cu 35 de polițiștii s-a desfășurat vineri dimineață la Căminul Social nr. 2 din zona Grupului Școlar, în municipiul Suceava. Polițiștii au urmărit legalizarea persoanelor fără cărți de identitate, identificarea persoanelor străine de localitate care nu își justifică prezența și identificarea și depistarea persoanelor care locuiesc fără forme legale în acest cămin, cu posibilitatea ca printre aceștia să se afle și infractori. La acțiune au participat polițiști din cadrul IPJ Suceava, polițiști locali și un funcționar din cadrul Primăriei municipiului Suceava – Biroul Evidența și Administrarea Imobilelor de Locuit.

Comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene, a declarat: „În cadrul acțiunii au fost legitimate 48 de persoane și au fost atenționate/avertizate 13 persoane. Au fost verificați agenții de pază din zonă și au fost identificate 6 persoane străine de localitate, fiind legitimate și introduse în bazele de date. De asemenea, au fost controlate 19 obiective și bagaje. Totodată, persoanele identificate în camerele de cămin au fost instruite de către polițiștii de proximitate și din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității cu privire la adoptarea unui comportament preventiv pentru a nu fi victime ale faptelor cu violență”. Din comunicatul poliției reiese că nu au fost descoperite fapte penale și nici persoane date în urmărire, chiar dacă este posibil ca unele verificări să fie încă în curs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie cu 35 de polițiști, la prima oră a dimineții, la Căminul Social de la Grupul Școlar.
 Vizualizări articol: 3474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Razie cu 35 de polițiști, la prima oră a dimineții, la Căminul Social de la Grupul Școlar3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei