Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 feb 2020 - Anul XXV, nr. 28 (7333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

”La şcoala cu ceas”

Rezultate valoroase pentru elevii suceveni la un concurs naţional de geografie, de la Râmnicu Vâlcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii suceveni au excelat în cadrul celei de-a XXIII-a ediţii a Concursului Naţional „Şcoala cu Ceas”, competiţie desfăşurată la finele săptămânii trecute, la Râmnicu Vâlcea.

Cu toate că subiectele au avut un grad de dificultate ridicat, fiind elaborate de profesori renumiţi la nivel naţional, participarea a fost impresionantă, numărul competitorilor pentru disciplina geografie cifrându-se la aproape 700.

Acest concurs naţional este o etapă importantă în pregătirea pentru Olimpiada de geografie (pentru elevii de clasa a VIII-a) şi pentru Mica olimpiadă de geografie Terra pentru elevii claselor V-VII.

Suceava a fost reprezentată de elevi de la Colegiul Naţional ”Nicu Gane” Fălticeni, de la şcolile gimnaziale Nr. 4 Suceava, „Ion Creangă” Suceava, Drăgoieşti, Oniceni şi Nr. 1 Vadu Moldovei.

Lotul a fost însoţit de profesorii de geografie: prof. dr. Bogdan Nistor (Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava şi Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava), prof. Alina Nistor (Şcoala Gimnazială „Vasile Tomegea” Boroaia), prof. Daniela Baltariu (Şcoala Gimnazială Drăgoieşti), prof. Marcel Porof (Colegiul naţional ”Nicu Gane” Fălticeni) şi prof. Iuliana Moisii (Şcoala Gimnazială Oniceni).

 

Două cupe, la clasa a VI-a şi la clasa a VIII-a, cu maximum de puncte

Cele mai valoroase rezultate au semnătura a doi elevi de la Colegiul Naţional ”Nicu Gane” Fălticeni, respectiv Şcoala Gimnazială Drăgoieşti, aceştia fiind recompensaţi cu cupa competiţiei, dat fiind faptul că au obţinut cel mai mare punctaj la nivelul clasei lor.

Beatrice Otilia Onuţ, din clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială Drăgoieşti, are punctaj maxim – 100 de puncte – fiind laureată cu Premiul I şi Cupa concursului. Eleva a fost pregătită de prof. Daniela Baltariu.

De asemenea, Mihai Ayan, din clasa a VIII-a, de la Colegiul ”Nicu Gane”, notat cu 95 de puncte, a primit Premiul I şi Cupa concursului, elevul fiind îndrumat de prof. Marcel Porof. Elevul s-a pregătit şi în cadrul Centrului de excelenţă de la Clubul Copiilor Fălticeni, tot cu prof. Porof.

 

Laureaţii

La clasa a V-a, eleva Carmen Onofrei şi-a adjudecat premiul III, iar Matei Cimbru şi Ştefania Iwanuşesi au primit Menţiune. Cei trei sunt de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, fiind coordonaţi de prof. Bogdan Nistor.

De asemenea, eleva Cristiana Maria Sandu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vadu Moldovei, prof. coordonator Dan Beraru, a primit Menţiune.

La clasa a VI-a, după cum am menţionat, clasamentul este condus de Beatrice Otilia Onuţ, de la Drăgoieşti, cu 100 de puncte.

Următorul în clasament, cu 97 de puncte şi Premiul I, este Andrei Moisii, de la Colegiul "Nicu Gane" Fălticeni/Clubul Copiilor Fălticeni, pregătit de prof. Marcel Porof.

Tot cu premiul I (cu 92 de puncte) au fost recompensaţi Amalia Pânzariu şi Rareş Prodan, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, pregătiţi de prof. Bogdan Nistor, şi Zhang Xueyi (Ştefania), de la Colegiul "Nicu Gane" Fălticeni/Clubul Copiilor, prof. coordonator Marcel Porof.

Premiul II şi-au adjudecat Larisa Babalean (Şcoala Nr. 4 Suceava), Matei Eusebiu Socoleanu şi Gabriel Mihai (Colegiul „Nicu Gane”/Clubul Copiilor Fălticeni).

Tot la clasa a VI-a au obţinut distincţii: David Lungu - Premiul III, Ştefan Ciot - Menţiune, Fabian Stanciuc - Menţiune, Luca Iosub – Menţiune, toţi patru de la Şcoala Nr. 4 Suceava, pregătiţi de prof. Bogdan Nistor; Larisa Ioana Popescu - Premiul III, de la Şcoala Gimnazială Drăgoieşti, îndrumată de prof. Daniela Baltariu; Iulian Iacob – Menţiune, de la Fălticeni, coordonată de prof. Marcel Porof.

La clasa a VII-a, rezultatul cel mai bun al lotului sucevean (al doilea punctaj) îl are Dalia Julia Elena Macsim, de la Colegiul ”Nicu Gane”, pregătită de prof. Mioara Vasiliu, urmată de Matei Spînu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vadu Moldovei/Clubul Copiilor Fălticeni, tot cu premiul I, prof.Dan Beraru.

Premii şi-au mai adjudecat: Andreea Ştefania Ciciu, de la Şcoala Gimnazială Oniceni/Clubul Copiilor Fălticeni - Premiul II, prof. Iuliana Moisii; Sabina Butacu, de la Colegiul „Nicu Gane” - Premiul III, prof. Mioara Vasiliu; Ioan Rîşcă, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava - Premiul III, prof. Bogdan Nistor; Giulia Chiriac, de la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava – Menţiune, prof. Bogdan Nistor; Can Donner, de la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava – Menţiune, prof. Bogdan Nistor.

La clasa a VIII-a, Mihai Ayan, de la Colegiul „Nicu Gane” Fălticeni/Clubul Copiilor Fălticeni, conduce clasamentul competitorilor, acesta fiind premiat cu Premiul I şi Cupa concursului. Acesta este urmat în top de Darius Fărtăiş, de la acelaşi colegiu, ambii elevi fiind îndrumaţi de prof. Porof.

Au mai obţinut rezultate bune următorii: Carla Pînzariu – Premiul I, Alexandru Cojocariu - Premiul III, Emilian Marcan – Menţiune, David Nicorici – Menţiune, toţi patru de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, prof. Bogdan Nistor, şi eleva Amalia Puşcaşu, de la Şcoala Gimnazială Oniceni/Clubul Copiilor Fălticeni – Menţiune, prof. Iuliana Moisii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultate valoroase pentru elevii suceveni la un concurs naţional de geografie, de la Râmnicu Vâlcea.
 Vizualizări articol: 2496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezultate valoroase pentru elevii suceveni la un concurs naţional de geografie, de la Râmnicu Vâlcea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei