Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 ian 2020 - Anul XXV, nr. 18 (7323)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cuşnir: "În Suceava există trotuarele curate ale edililor şi trotuarele pline de noroi ale cetățenilor"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, a declarat că zilele acestea s-a putut observa foarte clar lipsa de implicare a conducerii PNL a primăriei în rezolvarea problemelor din municipiul Suceava, el făcând referire la curățenia de pe străzi şi trotuare. Dan Ioan Cuşnir a prezentat, în acest sens, mai multe fotografii făcute la finalul săptămânii trecute pe arterele din Suceava. ”Surpriza este că în afară de mizeria şi noroiul specifice Sucevei, încă sunt frunze căzute în toamna anului trecut. Chiar şi în Suceava, frunzele cad la sfârşitul lunii octombrie. Dacă până la sfârşitul lunii ianuarie nu au fost strânse, măturate, înseamnă că nu există proceduri, reguli clare care să fie aplicate şi respectate”, a spus Cuşnir. El a precizat că mai grav este faptul că în aceeaşi zi a fotografiat pe strada principală a Sucevei trotuarul destinat primarului şi viceprimarului, trotuar măturat şi spălat exemplar, iar la mică distanță, trotuarul destinat sucevenilor, plin de noroi şi de mizerie. „Există trotuarele sucevenilor şi trotuarele <edililor>, există Suceava noastră, a sucevenilor, şi Suceava lor, a lui Lungu şi a lui Harşovschi. Însă nu este departe momentul în care suceveni îşi vor lua oraşul înapoi”, a declarat preşedintele PSD Suceava. El a adăugat că zi de zi sucevenii au dovezi ale faptului că Ion Lungu şi Lucian Harşovschi nu pot asigura o administrare eficientă a Sucevei. Dan Ioan Cuşnir a subliniat faptul că cei doi, care nu locuiesc în Suceava, s-au dovedit incapabili ca prin viziune şi reguli să asigure progresul şi ordinea în Suceava. „Nu au fost capabili să genereze nişte reguli care să ducă la ordine în Suceava. Nici nu ne mai mirăm că nu au avut pic de viziune care să ducă la progresul Sucevei. În cei 16 ani de când conduc Suceava, Lungu şi Harşovschi s-au dovedit impotenți din punct de vedere administrativ. Și datorită faptului că nu locuiesc în Suceava şi nu au amintiri din copilărie din Suceava, au fost incapabili să sesizeze în timp util şi să rezolve problemele reale ale sucevenilor”, a mai spus Dan Ioan Cuşnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir: "În Suceava există trotuarele curate ale edililor şi trotuarele pline de noroi ale cetățenilor".
 Vizualizări articol: 2045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Dan Ioan Cuşnir: "În Suceava există trotuarele curate ale edililor şi trotuarele pline de noroi ale cetățenilor"1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei