Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 ian 2020 - Anul XXV, nr. 18 (7323)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Nimic nu e ceea ce pare?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Simona Halep a trecut și de turul secund, aproape așa cum și-a propus. A fost cât pe ce să încheie sumar, cu un dublu 6-2, dar britanica Dart s-a agățat de meci ca în caricatura aia în care broasca are deja capul în ciocul barzei, dar o ține strâns de gât să n-o înghită! Oricum, o atitudine demnă de tot respectul, ajunsese să aibă minge de 5-5, ceea ce a făcut-o pe Simona să doneze masiv pentru cauza Australiei, căci s-a enervat și a rașchetat hardul cu racheta. Totuși, în afară de a o exaspera pe Simona cu atâtea și atâtea mingi trimise înapoi (să vadă și ea cum e!), n-avea cum să câștige meciul cu serviciul acela de gimnaziu. Nu cred că a trecut de 150 km/h cu primul, iar al doilea era pe la 120. În fine, odată trecut acest tur secund, trebuia să înceapă treaba serioasă, la orizont profilându-se Danielle Collins, ajunsă într-o formă de speriat la turneul la care făcuse semifinală anul trecut. Dacă ar fi să descoperim de unde vine expresia ”nimic nu e ceea ce pare”, atunci traseele ipotetice din turneele de tenis ar trebui să fie în pole-position. Collins a fost eliminată de Putințeva, lucru de care Simona nu trebuie să se bucure mai mult de o secundă și s-o facă pe Putințeva să fie ceea ce pare.

Pe de altă parte, să profităm de lipsa dramei autentice de la meciul Simonei pentru a arunca o privire asupra tabloului masculin. Mărturisesc că nu l-am văzut încă pe Federer, asta din vina lui, ajunge să te uiți în altă parte că s-a și terminat meciul! Dar azi îl primește pe localnicul Millman, cel care a produs surpriza la US Open 2018, cu ultimele două seturi câștigate la tie-break în fața elvețianului. Nadal, în schimb, trebuie să muncească mai dur, dar asta nu-i displace. Totuși, nu se compară cu Thiem, care a făcut recădere în boala autoepuizării. Alți favoriți cu emoții în 5 seturi au fost Goffin, Wawrinka și Khachanov. Ultimul va juca împotriva lui Kyrgios, care se ține tare, vrea să ajungă la întâlnirea cu Nadal, pe care l-a persiflat, imitându-i ticurile, când a fost penalizat pentru întârziere la serviciu. Pentru Djokovic am o remarcă mai ciudată, e prea bun ca să nu i se întâmple ceva.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nimic nu e ceea ce pare?.
 Vizualizări articol: 1828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Nimic nu e ceea ce pare?5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei