Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 290 (7291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Gheorghe Flutur nu este de acord cu oprirea temporară a traficului pentru finalizarea lucrărilor pe centura Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, ieri, cu noul director al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Sorin Scarlat. Întâlnirea a avut loc la sediul Consiliului Județean Suceava, principalele subiecte discutate fiind șoseaua de centură a Sucevei, centura municipiului Rădăuți și DN 18. La discuții a fost invitată și firma care a executat lucrările pe șoseaua de centura a Sucevei și de pe DN 18. Gheorghe Flutur a precizat că în urma discuțiilor a rezultat faptul că există datorii față de firma constructoare în valoare de 18,6 milioane lei la centura Sucevei și de 12 milioane lei pentru lucrările executate în acest an pe DN 18, precum și faptul că recepția lucrărilor nu este încă semnată. „Apăruse la un moment dat ideea de oprire temporară a traficului pentru executarea unor lucrări restante, pentru montarea de console indicatoare, lucru cu care nu am fost de acord. Am solicitat CNAIR și constructorului să găsească soluții fără să oprească traficul. În zilele următoare aceste console vor fi montate”, a spus Gheorghe Flutur. El a subliniat faptul că în cadrul întâlnirii s-a convenit achitarea plăților restante și recepția în perioada următoare a tronsonului șoselei de centură și a lotului patru de pe DN 18 Iacobeni – Cârlibaba. Șeful administrației județene a precizat că a solicitat și o întâlnire cu constructorul șoselei ocolitoare a Rădăuțiului, pentru a discuta despre stadiul lucrărilor și problemele posibile care ar putea apărea cu deținătorii terenurilor din vecinătate. „Salut receptivitatea domnului ministru al Transporturilor și al directorului CNAIR, care și-au arătat disponibilitatea de colaborare pentru realizarea proiectelor de infrastructură din județ”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur nu este de acord cu oprirea temporară a traficului pentru finalizarea lucrărilor pe centura Sucevei.
 Vizualizări articol: 1775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gheorghe Flutur nu este de acord cu oprirea temporară a traficului pentru finalizarea lucrărilor pe centura Sucevei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei