Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 290 (7291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cui nu i-a plăcut golul lui Suarez?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Într-adevăr, ”nimic de făcut cu Suedia”, după cum mă exprimasem în finalul textului precedent. Azi, și fără Cristina Neagu, ar trebui să jucăm la spectacol. Să vedem dacă măcar asta vom putea.

Am neglijat weekendul fotbalistic, dar el nu ne-a neglijat defel, oferindu-ne suficiente puncte de atracție. S-ar putea să se fi înscris deja golul sezonului, acel călcâi al lui Suarez care a încheiat strălucitor o combinație strălucitoare a mai multor jucători catalani, în meciul Barcelona-Mallorca. ”Canibalul” a mușcat din minge cu crampoanele, imprimând astfel forța absolut necesară de la acea distanță. Că a obținut și traiectoria ideală ține și de noroc, dar norocul ți-l faci singur, asumându-ți execuția. Un posibil răspuns la întrebarea din titlu e Ahile, lui nu i-au plăcut niciodată golurile cu călcâiul... Barcelona va fi jucat aseară la Milano fără Messi și fără alții, dar lipsa argentinianului cred ca a pecetluit soarta partidei și a celeilalte calificate.

În Liga 1, schimbare de senzație a liderului! CFR plătește la centimă prețul cupelor europene, doar parcursul oscilant al urmăritoarelor menținând-o prima în clasament până acum. Dar cine s-ar fi așteptat ca echipa trecută în frunte să fie... Astra Giurgiu?! Băieții ăștia s-au chinuit luni întregi cu Alexa, nu dădeau nici măcar un gol pe meci! A trebuit să vină Bogdan Andone, evadat din balamucul lui Becali, pentru ca victoriile să se lege, iar Ioanițoaia să scoată de la naftalină expresia ”gemenii golului”, de data asta blagosloviți fiind Alibec și Budescu. Astfel, lunea viitoare, pe 16 decembrie, vom avea un neașteptat derby la Cluj, CFR-Astra. Dan Petrescu e chinuit de acest ultim punct pe care trebuie să-l obțină pentru primăvara fotbalistică, cel despre care spuneam deunăzi că e cel mai greu de dobândit. E drept, nu e neapărat necesar, dar nici să atârne la mila unor francezi deconectați de la competiție nu e prea onorant. Nimeni nu se aștepta să termine pe brânci sezonul, cu nevoie acută de puncte atât la extern, cât și la intern. Acum se va vedea puterea de mobilizare a Bursucului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cui nu i-a plăcut golul lui Suarez?.
 Vizualizări articol: 1832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cui nu i-a plăcut golul lui Suarez?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei