Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 290 (7291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inconștiență fără limite

Arestat 30 de zile după ce a fost prins a doua oară la volan beat turtă și fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în municipiul Bârlad, județul Vaslui, dar mutat de ceva vreme în județul Suceava, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a provocat o tamponare în lanț fiind în stare avansată de ebrietate și fără permis de conducere, în timp ce se afla sub control judiciar pentru infracțiuni similare.

Pe 5 decembrie, în jurul orei 14.30,  bărbatul de 36 de ani conducea un VW, pe Bulevardul Bucovinei din orașul Gura Humorului, având direcția de deplasare dinspre Frasin spre Suceava. În dreptul parcării din apropierea Restaurantului „Lions”, din cauza nepăstrării distanței regulamentare, el a izbit cu maşina un VW Tiguan, condus regulamentar în fața sa de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Stulpicani, care era oprit în coloană. În urma acestui impact, Tiguanul a fost proiectat către înainte, lovind un Audi condus de un șofer în vârstă de 30 de ani, din Cacica.

Polițiștii ajunși la fața locului aveau să constate că bărbatul care a provocat tamponarea în lanț nu posedă permis de conducere și era în stare de ebrietate. Aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,91 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.  Probele de sânge au indicat ulterior valoarea de2,10 g/l  alcool pur în sânge, la prima probă, respectiv 1,85g/l la a doua probă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au explicat într-un comunicat de presă de ce s-a impus solicitarea de arestare preventivă a individului.

„La formularea propunerii de arestare preventivă s-a avut în vedere şi faptul că faţă de acelaşi inculpat fusese pusă anterior în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea unor alte infracţiuni,de aceeaşi natură cu cele săvârşite în prezenta cauză. Astfel, prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei din data de 10.10.2019 faţă de acelaşi inculpat a fost pusă în mişcare  acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. La aceeaşi dată faţă de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, măsură sub care inculpatul se afla la data comiterii faptelor din prezenta cauză”, a explicat într-un comunicat de presă prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, Andrei Sebastian Bucșa.

Așadar, o încălcare grosolană a legislației rutiere.  

Judecătoria Gura Humorului a admis cererea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat 30 de zile după ce a fost prins a doua oară la volan beat turtă și fără permis.
 Vizualizări articol: 1479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arestat 30 de zile după ce a fost prins a doua oară la volan beat turtă și fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei