Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 290 (7291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Ediţia a VIII-a

Obiectele care vor fi scoase la licitaţie, în scop caritabil, la Gala „Top 10 Suceveni” 2019

Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a VIII-a, care va avea loc vineri, 13 decembrie, de la ora 18:30, la Prestige Ballroom Suceava, este un eveniment care reuneşte oameni de succes, oameni cărora le pasă de semenii lor, oameni care au înţeles care este menirea evenimentului, scopul caritabil, şi care vor da curs invitaţiei şi în acest an. Evenimentul de vineri va fi transmis în direct, de la ora 18:30, de Bucovina TV şi pe www.monitorulsv.ro.

Peste 500 de persoane sunt aşteptate să participe la Gala de pe 13 decembrie, oameni care vin cu inimile deschise, vin pentru a cunoaşte alţi oameni deosebiţi, dar şi pentru a sprijini componenta umanitară a evenimentului.

 

Donaţii şi licitaţii

Există o formă de antrenare socială în scop caritabil care nu se limitează doar la simplul gest de donaţie, ci se bazează pe competiţie, şi în care vânzarea unor bunuri este un pretext pentru strângerea de fonduri de binefacere. Vânzare către cei care oferă, desigur, preţul cel mai bun, aşadar vorbim despre licitaţie. De aceea, o componentă a evenimentului de vineri, organizat de Monitorul de Suceava, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Suceava, Prestige Ballroom Suceava, este licitarea unor obiecte oferite în scopcaritabil, acţiune care poate deveni cheia rezolvării unei probleme insurmontabile. Mai multe persoane au dorit să doneze şi în acest an obiecte pentru licitaţiile ce vor fi organizate în cadrul Galei de vineri, 13 decembrie, de la Prestige Ballroom Suceava, oameni cărora organizatorii le mulţumesc şi cărora le sunt recunoscători. Oferta este diversificată, iar preţurile de pornire la licitaţie sunt cu mult sub valoarea reală a obiectelor. Cu siguranţă vor fi numeroşi cei care se vor „bate” pentru un obiect scos la licitaţie, mai ales că toţi banii vor ajunge la un caz umanitar.

Obiectele care vor fi scoase la licitaţie în scop caritabil, vineri, la Gala „Top 10 Suceveni”, sunt următoarele:

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Obiectele care vor fi scoase la licitaţie, în scop caritabil, la Gala „Top 10 Suceveni” 2019.
 Vizualizări articol: 2029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obiectele care vor fi scoase la licitaţie, în scop caritabil, la Gala „Top 10 Suceveni” 20190.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei