Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 277 (7278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aprecieri

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, le mulţumeşte sucevenilor pentru votul acordat lui Klaus Iohannis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a ţinut să le mulţumească sucevenilor pentru voturile prin care Klaus Iohannis a câştigat alegerile din judeţul Suceava în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, de duminică, 24 noiembrie. Gheorghe Flutur a declarat că PNL şi Klaus Iohannis au câştigat alegerile în nu mai puţin de 93 din cele 114 localităţi ale judeţului Suceava, el ţinând să evidenţieze victoriile din municipiile Rădăuţi şi Fălticeni. „Vă mulţumesc în numele meu şi al echipei liberale. Vă mulţumeşte şi preşedintele Klaus Iohannis pentru încrederea acordată. Judeţul Suceava este din nou un judeţ dovedit de dreapta, alături de Klaus Iohannis, alături de majoritatea judeţelor din România. La Suceava, Klaus Iohannis a câştigat în 93 localităţi din 114. Au fost câştigate toate municipiile şi toate oraşele, cu excepţia oraşului Solca. Aici a lipsit un vot pentru a trece şi Solca în rândul câştigătorilor pentru Klaus Iohannis”, a spus preşedintele PNL Suceava. El a subliniat faptul că peste 46 de localităţi, adică peste 50% din cele 93 de localităţi câştigate de Klaus Iohannis, sunt conduse de primari liberali. Flutur a arătat că toate localităţile conduse de primari PNL au câştigat pentru Klaus Iohannis. Liderul liberalilor suceveni a adăugat că PNL şi Klaus Iohannis au reuşit să câştige în nu mai puţin de 47 de localităţi din judeţ conduse de primari PSD şi ALDE. „Asta înseamnă enorm de mult. De asemenea, trebuie să spun că 58 de localităţi sunt peste media pe care PNL a făcut-o pe judeţ, de 61,35%. Primii zece clasaţi, pe care vreau să-i felicit, sunt următorii: Capu Câmpului, Mănăstirea Humorului, Sadova, Cajvana, Ipoteşti, Moldoviţa, Rădăşeni, Păltinoasa, Vatra Moldoviţei şi Cârlibaba”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că rezultatul obţinut în Fălticeni este „marea şi frumoasa surpriză”

El a ţinut să adreseze o mulţumire specială pentru alegătorii din municipiile Fălticeni şi Rădăuţi. „Cu o săptămână eram alături de doi tineri, posibilii noştri candidaţi pentru funcţia de primar la Rădăuţi şi la Fălticeni. Rădăuţiul a făcut un scor superb, de 61,78%, pentru Klaus Iohannis, respectiv 6.997 de voturi. Faţă de primul tur, când am avut 4.004 voturi, acum avem cu 2.990 de voturi în plus în turul al doilea pentru candidatul Klaus Iohannis. Asta arată că Rădăuţiul este un municipiu de dreapta şi că trebuie să răspundem imediat cu un candidat pe măsură, dar şi cu soluţii liberale pentru zona Rădăuţi”, a declarat preşedintele PNL Suceava.

Gheorghe Flutur consideră că municipiul Fălticeni este marea şi frumoasa surpriză a alegerilor prezidenţiale din judeţul Suceava, Klaus Iohannis câştigând alegerile cu 53,16%. Flutur a precizat că dacă în primul tur PNL obţinea 3.440 de voturi, la turul al doilea numărul voturilor a crescut la 6.446. „Am mai câştigat în Fălticeni încă 3.000 de voturi. Vreau să-l felicit pe domnul Vasiliu, protagonistul principal al organizaţiei de acolo. Înseamnă că s-au mişcat foarte bine ai noştri şi sunt şanse ca şi Fălticeniul să devină liberal. Vreau să mulţumesc şi echipei de la Rădăuţi, cu Bogdan Loghin, cu echipa condusă de deputatul Dumitru Mihalescul şi să le mulţumesc tuturor. Felicitări pentru câştigători şi le mulţumesc pentru votul acordat în turul doi al alegerilor prezidenţiale. De aici încercăm să răspundem în fiecare zi aşteptărilor cetăţenilor”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, le mulţumeşte sucevenilor pentru votul acordat lui Klaus Iohannis.
 Vizualizări articol: 1938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 10 voturi
Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, le mulţumeşte sucevenilor pentru votul acordat lui Klaus Iohannis3.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de vinete ușoară, cu susan și smântână Este o delicioasă adaptare a unei rețete turcești/grecești/arabe la ingrediente mai ușor de găsit prin magazinele românești. Salata de vinete astfel obținută este la fel de gustoasă precum versiunea cu maioneză, dar mult mai ușoară și mai... Citeşte