Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 277 (7278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Clipe grele

Doi dintre tinerii răniţi în accidentele de la final de săptămână sunt în stare critică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi dintre tinerii care au fost răniţi în urma accidentelor consemnate la finalul săptămânii se află în spital în stare critică, iar vieţilor lor atârnă de un fir de păr. Unul dintre şoferi, Adrian Pascariu, de 25 de ani, din Milişăuţi, a fost diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral cu pierderea conştiinţei, edem cortical, bulbcortical bazal, hiperdensitate nodulară de 16/4 mm, disecţie aortă şi contuzie pulmonară. După ce l-au consultat şi i-au acordat îngrijiri de specialitate, medicii de la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava au decis transferul pacientului la o clinică din Iaşi. Potrivit medicilor, starea pacientului este critică, situaţia fiind similară şi în cazul altui tânăr care a ajuns la spital în urma unui accident rutier.

Este vorba de Gabriel Timu, de 18 ani, din Fundu Moldovei, care se află internat în Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Suceava. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut, traumatism toraco-abdomino-pelvin drept, fracturi multiple dreapta, fracturi costale bilateral, fractură bazin şi contuzie pulmonară.

 

Cum au ajuns în stare gravă la spital cei doi tineri

Adrian Pascariu a fost implicat într-un accident care a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, la

ieşirea din municipiul Rădăuţi spre oraşul Milişăuţi. Cu câteva minute înainte de ora 21.00, un tânăr de 21 de ani, Daniel Cazac, din Milişăuţi, a ieşit la volanul unui Volkswagen Golf din parcarea unei societăţi comerciale de pe Calea Bucovinei şi a virat la stânga, spre Milişăuţi.

Conform primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliţie, conducătorul auto nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Audi A4, condus de Adrian Pascariu, de 25 de ani, din Milişăuţi, condiţii în care cele două autovehicule au intrat în coliziune. Din impact, autoturismul Audi a mai circulat circa 70 de metri şi a intrat în coliziune cu alte două maşini, un Opel Astra şi un Ford Galaxy, care la rândul lor au fost avariate.

Atât şoferul autoturismului Audi, cât şi conducătorul Opelului au rămas încarceraţi, ceea ce a făcut ca la faţa locului să intervină două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi două ambulanțe SMURD, cărora li s-au alăturat două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Suceava.

Cel de-al doilea tânăr, Gabriel Timu, este cel care a provocat accidentul de la Fundu Moldovei, din dimineaţa zilei de duminică, 24 noiembrie. Acesta s-a urcat la volanul unui autoturism marca Jeep deşi nu avea permis de conducere, iar la un moment dat, din cauza vitezei excesive, a lovit un stâlp de iluminat din beton, pe care efectiv l-a rupt.

Şoferul a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii şi a putut fi scos abia după intervenţia echipajelor de descarcerare. Răni au suferit şi ceilalţi doi amici din maşina condusă de Gabriel Timu, unul de 18 ani şi celălalt de 17 ani, ambii din Pojorâta, care au ajuns, la rândul lor, la spital.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi dintre tinerii răniţi în accidentele de la final de săptămână sunt în stare critică.
 Vizualizări articol: 2310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Doi dintre tinerii răniţi în accidentele de la final de săptămână sunt în stare critică5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de vinete ușoară, cu susan și smântână Este o delicioasă adaptare a unei rețete turcești/grecești/arabe la ingrediente mai ușor de găsit prin magazinele românești. Salata de vinete astfel obținută este la fel de gustoasă precum versiunea cu maioneză, dar mult mai ușoară și mai... Citeşte