Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 270 (7271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Balan îi cere lui Stan să se delimiteze de „campania monstruoasă” promovată de Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, i-a cerut, ieri, preşedintelui Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, să se delimiteze ferm de campania „murdară”, „monstruoasă”, „mincinoasă”, bazată pe fake news, promovată de liderii PSD Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu.

Balan a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că în timp ce candidatul PNL la preşedinţie, Klaus Iohannis, a ales campania electorală „printre oameni şi alături de ei”, la fel ca şi liberalii care îl susţin, „arhanghelii negri” Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu, disperaţi că „au un candidat extrem de slab”, au adus în discursul de campanie teme precum „nazist”, „lagăre de concentrare”, „sârmă ghimpată”, „nemţi” şi „gazare”, „culminând cu români care să poarte stea galbenă în piept”. „Să foloseşti suferinţa unui popor pentru a face campanie candidatului tău este inadmisibil, este monstruos”, a declarat Ioan Balan, care a mai spus că îi cere preşedintelui PSD Suceava, Ioan Stan, „să se delimiteze de acest mod de a face campanie”.

Acesta a afirmat că PSD îşi susţine campania electorală a candidatului său la preşedinţie „pe minciuni”, precum impozitarea banilor trimişi de românii care lucrează în străinătate, rudelor lor din ţară, sau tăierea pensiilor şi salariilor de către PNL, dar şi prin atragerea unor instituţii, cum ar fi Poşta Română, în distribuirea unor materiale electorale cu un astfel de conţinut. „Este o măgărie şi o minciună pe care nu ar accepta-o nici un copil de clasa a IV-a”, a afirmat deputatul PNL Ioan Balan.

Totodată, acesta a acuzat „dezastrul” lăsat de Olguţa Vasilescu la Ministerul Muncii şi ipocrizia Vioricăi Dăncilă, care vine în faţa alegătorilor „împopoţionată cu diamante, cu pietre preţioase” şi cu ceasuri de mii de euro şi „plânge soarta românilor”.

Balan a invitat electoratul să nu se lase manipulat de PSD şi şi-a exprimat convingerea că Iohannis va câştiga alegerile detaşat pentru că „merită să fie votat” şi astfel „vom avea în continuare un preşedinte democrat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan îi cere lui Stan să se delimiteze de „campania monstruoasă” promovată de Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu.
 Vizualizări articol: 1536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Balan îi cere lui Stan să se delimiteze de „campania monstruoasă” promovată de Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei