Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 270 (7271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Deputatul sucevean Alexandru Băişanu este purtătorul de cuvânt al noului partid Forţa Naţională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul de Suceava Alexandru Băişanu este purtătorul de cuvânt al noului partid Forţa Naţională. Într-o şedinţă care a avut loc sâmbătă, membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forţa Naţională au ales noul preşedinte interimar al formaţiunii politice, în persoana domnului senator Teodor Meleşcanu, prim-vicepreşedintele partidului, deputatul Graţiela Gavrilescu, precum şi purtătorul de cuvânt, deputatul sucevean Ştefan Alexandru Băişanu.

După şedinţa Biroului Permanent Central, Alexandru Băişanu a declarat că noul partid nu este unul clasic, ci unul care îşi doreşte să renască flacăra vie a naţionalismului în România. „Fac parte dintr-o echipă de români, de creştini care ne dorim să renaştem flacăra vie a naţionalismului în România. Nu este un partid clasic. Este o mişcare pe care o simţim cu toţii, din ce în ce mai pregnantă  la nivelul fiecărui cetăţean din România. Nu cred că există român care să nu simtă cu inima şi cu sufletul  că aparţine acestui pământ, că e mândru că e român şi vorbeşte limba română. România trebuie să fie demnă şi în picioare. Demni, atât unii în faţa celorlalţi, cât şi noi toţi, în faţa Europei şi a celorlalte naţiuni”, a declarat Alexandru Băişanu, care a mai adăugat că „am avut senzaţia, de-a lungul timpului, că e o infracţiune să fii român, că e un delict să vorbeşti limba română, că e o ruşine să îţi susţii tradiţiile şi neamul. S-a terminat cu aceste lucruri şi cred că, în fibra fiecăruia dintre noi, stă dorinţa de a arăta lumii întregi că suntem un neam capabil, luaţi individual şi ca întreg”. La rândul său, noul lider interimar al Partidului Forţa Naţională, Teodor Meleşcanu, a ţinut să mulţumească tuturor celor care „au creat aceasta Forţă”, precum şi celor care s-au alăturat acestui partid. „Suntem un partid de centru. Preocuparea pentru noi este aceea de a contribui, cu adevărat, la revigorarea României, la crearea unei platforme  civice şi politice care să asigure progresul social, economic în favoarea românilor”, a spus Meleşcanu. El a declarat că în şedinţa Biroului Permanent s-a stabilit şi obiectivul de a participa la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor.
Teodor Meleşcanu a mai precizat că din toate analizele care s-au făcut, rezultă că aproximativ 20% din electorat îşi doreşte un partid naţional care să promoveze interesele românilor şi României în interior şi în exterior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul sucevean Alexandru Băişanu este purtătorul de cuvânt al noului partid Forţa Naţională.
 Vizualizări articol: 2892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 7 voturi
Deputatul sucevean Alexandru Băişanu este purtătorul de cuvânt al noului partid Forţa Naţională1.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei