Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 270 (7271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preşedintele CJ Suceava a declarat că noul terminal al Aeroportului „Ştefan cel Mare” va fi finalizat în luna mai 2020

Luni, 18 Noiembrie 2019 (16:39:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că noul terminal al Aeroportului Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava va fi finalizat la jumătatea lunii mai a anului viitor. Gheorghe Flutur a inspectat, ieri, lucrările la noul terminal al aeroportului, precizând că în momentul de faţă stadiul de execuţie al acestora este de 35%. Flutur a precizat că până în momentul de faţă au fost finalizate lucrările de relocare a reţelelor de utilităţi şi au fost construiţi stâlpii de susţinere ai clădirii. Şeful administraţiei judeţene a declarat că întreaga investiţie are o valoare de 15 milioane de lei, fonduri alocate de Consiliul Judeţean Suceava.

„Săptămâna viitoare se va turna placa între parter şi etaj. Până la sfârşitul lunii decembrie se pune carcasa şi se va putea lucra în interior în această iarnă la tot ce înseamnă instalaţii şi dotări. A fost destul de complicat pentru că am avut multe cabluri subterane, dar constructorii s-au ţinut de treabă şi le mulţumesc pentru asta. Au subantreprenori firme din Suceava şi dau de lucru la oameni din Suceava, din Rădăuţi, şi asta iar e îmbucurător pentru noi”, a spus Gheorghe Flutur. El a precizat că termenul de finalizare a investiţiei este jumătatea lunii mai 2020, lucrările fiind în grafic. Preşedintele CJ Suceava a arătat că suprafaţa noului terminal va fi de aproximativ 1.500 de metri pătraţi. „Practic aici se va dubla capacitatea de prelucrare a pasagerilor care pleacă sau sosesc la Suceava. Astăzi nu facem faţă numărului mare de pasageri, motiv pentru care am închiriat acele containere pentru aşteptarea acestora. Ne cerem scuze faţă de ei. Sigur, condiţiile sunt normale, dar dorim să avem un terminal al nostru, care să proceseze pe an în jur de 500.000 până la 700.000 de pasageri”, a precizat preşedintele CJ Suceava. El a mai afirmat că aeroportul a achiziţionat deja dotările pentru viitorul terminal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele CJ Suceava a declarat că noul terminal al Aeroportului „Ştefan cel Mare” va fi finalizat în luna mai 2020.
 Vizualizări articol: 1714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Preşedintele CJ Suceava a declarat că noul terminal al Aeroportului „Ştefan cel Mare” va fi finalizat în luna mai 20205.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei