Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 262 (7263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Finalizarea proiectului „Dezvoltarea unei unităţi de fabricare a echipamentelor electronice”

ROCKNA ELECTRONICS S.R.L., în calitate de Beneficiar, a finalizat implementarea proiectului „Dezvoltarea unei unităţi de fabricare a echipamentelor electronice”, cod MySMIS 102313, finanţat prin POR 2014-2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1.

Obiectivul general al proiectului vizează creşterea competitivităţii economice a S.C. ROCKNA ELECTRONICS S.R.L., prin înfiinţarea unei unităţi de producţie ce are la bază o infrastructură tehnologică modernă si performantă, dar şi prin angajarea de personal calificat. Investiţia va contribui la îmbunătăţirea poziţiei pe piaţa de desfacere a firmei, va permite accesarea unor segmente noi de piaţă şi dezvoltarea domeniului de fabricare a echipamentelor electronice din regiunea Nord-Est. Aceste elemente vor influenţa pozitiv mediul de afaceri prin creşterea productivităţii muncii, crearea de locuri de muncă, ceea ce va susţine diminuarea decalajelor economice dintre Regiunea Nord-Est şi celelalte regiuni ale României.

Valoarea totală a proiectului este de 1.412.201,66 lei, valoarea sumei nerambursabile este de 894.460 lei, din care 760.291,00 ajutor din partea UE (FEDR). Rezultatele proiectului constau în realizarea unei clădiri noi şi achiziţia de echipamente care să permită realizarea unui flux tehnologic performant şi crearea a 5 noi locuri de muncă, din care cel puţin unul destinat unor persoane dintr-o categorie defavorizată.

Investiţia are un impact pozitiv în creşterea completivităţii întreprinderii şi contribuie la dezvoltarea economiei locale. De asemenea, proiectul are efectul de a crea noi locuri de muncă, cu potenţial de dezvoltare pe viitor.

Durata de implementare a proiectului este de 41 luni:  respectiv de  la data 01.07.2016 până la data de 30.11.2019. Informaţii suplimentare se pot obţine la:NICOLAE JITARIU, Administrator

Telefon: 0745213212, e-mail: contact@rockna-audio.com

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finalizarea proiectului „Dezvoltarea unei unităţi de fabricare a echipamentelor electronice”.
 Vizualizări articol: 1235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finalizarea proiectului „Dezvoltarea unei unităţi de fabricare a echipamentelor electronice”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei