Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 262 (7263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţă plătită scump

La 25 de ani, judecat pentru că a condus beat şi a provocat un accident mortal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr care a provocat un accident mortal în timp ce conducea cu viteză un BMW, mai mult fiind şi sub influenţa alcoolului, a fost trimis în judecată la doi ani de la producerea nenorocirii. Emanoil Petru Huţan, acum în vârstă de 25 de ani, din Siret, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului. Situaţia sa este destul de complicată având în vedere că era băut la volan, iar aceasta este o circumstanţă agravantă serioasă.

Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care au preluat dosarul de la colegii de la Rădăuţi.

Accidentul în care a murit un alt tânăr, în vârstă de doar 19 ani, s-a petrecut în dimineaţa zilei de 23 septembrie 2017, în apropiere de Negostina, pe drumul european 85, după ce un autovehicul marca BMW a zburat efectiv de pe şosea.

Şoferul, pe atunci în vârstă de 23 de ani, circula cu viteză excesivă şi a scăpat maşina de sub control. Impactul s-a dovedit extrem de violent, iar unul dintre cei trei tineri aflaţi în maşină a murit pe loc. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, Răzvan Gabor, tot din Siret, în timp ce şoferul a suferit şi el leziuni destul de serioase şi a fost internat ulterior în spital. Al treilea pasager din maşină, un adolescent în vârstă de 18 ani, a suferit răni uşoare, dar s-a dovedit că şi acesta consumase băuturi alcoolice.

Poliţiştii au reuşit să-l verifice cu etilotestul pe tânărul care s-a aflat la volan, rezultând o concentraţie de 0,89 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Iniţial, poliţiştii au luat în calcul varianta reţineri acestuia, cel puţin pentru 24 de ore, însă leziunile grave pe care le-a suferit au împiedicat luarea vreunei măsuri restrictive.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Rădăuţi. Recent, la finele lunii octombrie, judecătorii au constatat legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării urmăririi penale şi au dispus începerea judecăţii.

Procurorii au reţinut faţă de inculpat şi articolul 38 Cod Penal, adică concursul real de infracţiuni când două sau mai multe infracţiuni au fost săvârşite de aceeaşi persoană, înainte de a fi condamnată definitiv pentru vreuna dintre ele.

În dosar s-au constituit două părţi civile, urmaşi ai tânărului care a murit în accident. 

Procesul va începe la Judecătoria Rădăuţi, iar inculpatul se bucură de prezumţia de nevinovăţie, până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 25 de ani, judecat pentru că a condus beat şi a provocat un accident mortal.
 Vizualizări articol: 1561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La 25 de ani, judecat pentru că a condus beat şi a provocat un accident mortal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei