Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 262 (7263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Urmări accident

A mers la înmormântarea străbunicii, iar în drum spre casă a suferit fracturi la coloană şi la ambele picioare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Urmările accidentului petrecut miercuri după-amiază la intrarea în Rădăuţi dinspre Măneuţi sunt dintre cele mai grave, tânărul care se afla la volan fiind internat la Spitalul Judeţean Suceava cu multiple fracturi de coloană lombară şi fracturi la ambele picioare. Singura veste bună în cazul tânărului de 18 ani este că fracturile de la coloană sunt fără atingerea măduvei, astfel că sunt şanse bune de recuperare. Procesul de recuperare va fi însă unul de durată. Tânărul este internat pe secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Suceava. Din păcate, fata de 14 ani care era în maşină cu tânărul de 18 ani a murit la Spitalul Municipal Rădăuţi, la puţin timp după accident, din cauza gravelor leziuni suferite.

Tânărul de 18 ani care se afla la volan, Valentin J., este din Şaru Dornei şi, împreună cu fata de 14 ani, Valentina L., din Dorna, a mers la înmormântarea străbunicii sale.

Un alt amănunt important este că tânărul de la volan avea permis de pe 18 octombrie, aşadar de mai puţin de o lună de zile. Lipsa experienţei în condus, necunoaşterea drumului şi lipsa centurii de siguranţă par să fi fost factori principali ai nenorocirii.

Din cercetările poliţiei rezultă că tânărul conducea un Seat Toledo, pe direcţia de deplasare dinspre localitatea Măneuţi spre municipiul Rădăuţi. Ajuns la intersecţia spre Rădăuţi, tânărul nu a observat indicatorul „Stop” şi nu a oprit la intersecţia cu DJ 178C, maşina lovind un cap de pod şi ieşind în decor. Din impact, fata a fost proiectată prin parbriz, fiind găsită în afara maşinii. Pompierii militari ajunşi la faţa locului au găsit-o inconştientă, în afara maşini. Tânărul de la volan a fost transportat cu ambulanţa iniţial la Spitalul Municipal Rădăuţi, fiind transferat la Spitalul Judeţean Suceava, cu multiplele leziuni amintite mai sus.  

Conform procedurilor, poliţiştii rutieri au deschis dosar penal privind comiterea infracţiunilor de „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă” şi continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Tânărul de la volan nu consumase alcool.

 

Moartea copilei a produs un şoc la Vatra Dornei

Moartea fetei de 14 ani a produs un şoc la Vatra Dornei, unde locuia minora. Numeroşii prieteni au umplut pagina de Facebook a acesteia cu mesaje de condoleanţe şi de regret. O pierdere care va marca pentru mult timp copiii de vârstă încă fragedă, dar mai ales familia îndoliată.

„Ai plecat cam repede de lângă noi! Mie tot nu îmi vine să cred că ai plecat aşa repede… O să îmi fie dor de tine! şi nu numai mie… tuturor. Ai fost o fată deosebită, frumoasă, deşteaptă, iubitoare, specială, dar păcat că ne-ai lăsat. Sper să fii fericită acolo sus...”, este doar unul dintre mesaje.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A mers la înmormântarea străbunicii, iar în drum spre casă a suferit fracturi la coloană şi la ambele picioare.
 Vizualizări articol: 6105 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A mers la înmormântarea străbunicii, iar în drum spre casă a suferit fracturi la coloană şi la ambele picioare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei