Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 258 (7259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În dialog

Provocările anului 2020 în relaţia angajator - angajat, tema unui eveniment programat în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Provocările anului 2020 în relaţia angajator - angajat este tema unui eveniment programat joi, ora 17.30, la Hotelul Bucovina din Suceava. Potrivit organizatorilor, este un eveniment de business unde profesioniştii şi oamenii de afaceri se întâlnesc şi interacţionează pentru a lega relaţii de afaceri, a crea şi a dezvolta oportunităţi de afaceri, a realiza un schimb de informaţii şi a căuta potenţiali parteneri de business.

Intitulată „Business 1 la 1”, acţiunea are ca scop promovarea afacerii în faţa potenţialilor clienţi, parteneri sau contractori, pentru a ajuta la creşterea vânzărilor şi dezvoltarea companiei.

Manifestarea se va bucura şi de prezenţa unor formatori cunoscuţi. Unul dintre ei este Dan Berinde, care are o experienţă profesională de peste 10 ani de activitate didactică universitară, în care a predat management, şi 15 ani de management executiv în companii din diverse industrii, cu preponderenţă în proiecte mari de schimbare în condiţii de criză.

Invitaţilor le va vorbi şi Carmen Năstase, decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava, dar şi Alina Ciupercovici, cea care a primit distincţia „Femeia anului 2016”, categoria „Excelenţa în sănătate”.

Mai multe informaţii despre eveniment sau detalii suplimentare despre acest proiect se pot obţine la telefonul 9743.133.675, trimiţând un email: jci.suceava.ro@gmail.com sau accesând pagina de facebook https://www.facebook.com/JCISuceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Provocările anului 2020 în relaţia angajator - angajat, tema unui eveniment programat în Suceava.
 Vizualizări articol: 1482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Provocările anului 2020 în relaţia angajator - angajat, tema unui eveniment programat în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei