Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 258 (7259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Poliţiştii fac eforturi pentru a-i convinge pe suceveni că cei care fac comerţ voiajor sunt adesea infractori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni au transmis un nou avertisment cu privire la faptul că cei care se deplasează în mediul rural din casă în casă, sub pretextul comerţului, sunt adesea infractori.

Sâmbăta trecută, în jurul orei 16.30, poliţiştii de la Păltinoasa au identificat, la Capu Codrului, un bărbat şi o femeie, ambii din Şimleul Silvaniei – Sălaj, care vindeau oale şi bunuri casnice. Cum nu s-a putut dovedi altceva, poliţiştii i-au amendat pe cei doi pentru comerţ ilicit, fiindu-le confiscată marfa în valoare de 1000 de lei.     

Şi poliţiştii de la Compartimentul Prevenire al poliţiei judeţene au intensificat activităţile de informare, în perioada 28 octombrie – 03 noiembrie, fiind distribuite în mediul rural peste 200 de ghiduri cu recomandări preventive. Acţiunile s-au desfăşurat din casă în casă, fiind purtate discuţii cu persoanele vârstnice dar şi cu cele care locuiesc în zone izolate.

Referitor la acest subiect, comisarul-şef Ionuţ Epureanu, coordonatorul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul poliţiei judeţene, a transmis:

 „Pentru a nu cădea victime ale infracţiunilor comise de infractorii voiajori, le recomandăm cetăţenilor să nu dea curs unor oferte comerciale aparent avantajoase şi să nu furnizeze date cu privire la vecini sau alte persoane.  Un alt tip de înşelăciune îl reprezintă vânzarea diferitelor obiecte de uz casnic direct la domiciliu.  Aceste obiecte, reprezentând diverse tigăi, covoare, perdele etc. sunt doar pretexte folosite de persoane necunoscute pentru a intra în locuinţa cumpărătorului, pentru a putea sustrage bunuri sau sume de bani. De asemenea, nu lăsaţi să intre în locuinţa dumneavoastră persoane necunoscute, ce  se recomandă a fi de la diverse firme de publicitate, de la societăţile de gaz, energie electrică, fără a vă prezenta documente avizate ce le fac identificabile. În cazul în care aveţi suspiciuni, apelaţi la numărul unic de urgenţă 112 sau sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie”!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii fac eforturi pentru a-i convinge pe suceveni că cei care fac comerţ voiajor sunt adesea infractori.
 Vizualizări articol: 1964 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poliţiştii fac eforturi pentru a-i convinge pe suceveni că cei care fac comerţ voiajor sunt adesea infractori5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei