Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 258 (7259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Angelica Fădor: Disperată să nu se facă de ruşine la vot, Viorica Dăncilă face experimente electorale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor consideră că în disperarea de a nu se face de ruşine la votul de la alegerile prezidenţiale, liderul PSD şi premierul interimar Viorica Dăncilă face experimente electorale. Angelica Fădor a precizat că Viorica Dăncilă se foloseşte cât mai poate de funcţia de premier pentru a mai câştiga câteva voturi şi a nu se face de ruşine la alegerile prezidenţiale. „Deşi deficitul bugetar se apropie îngrijorător de 3%, premierul demis vrea să adopte repede, chiar mâine, în ziua votului asupra Guvernului PNL, proiectul privind majorarea salariului minim brut pe ţară. Mai mult, premierul vrea să ia o astfel de hotărâre exact cu o săptămână înaintea alegerilor. Decizia premierului are doar raţiuni politice, nefiind decât un experiment de natură electorală şi care are scopul de a atrage voturi nemeritate. Viorica Dăncilă vrea să mai dea 100 de lei românilor, doar ca să supravieţuiască politic”, a spus deputatul liberal sucevean. Angelica Fădor consideră că astfel de abordări arată că Viorica Dăncilă a transformat Guvernul într-o unealtă electorală, un argument în plus pentru ca mâine Guvernul PNL să fie învestit de Parlament.

„Fiecare parlamentar va purta luni, 4 noiembrie, întreaga responsabilitate  pentru situaţia în care poate ajunge România, dacă noul Executiv va fi respins de Parlament. Votul acordat Guvernului PNL va fi un vot pentru ieşirea României dintr-o criză guvernamentală ce afectează economia şi funcţionalitatea statului. Imediat după învestire, Guvernul Orban va face rectificarea bugetară pentru a evita riscul intrării unor instituţii în incapacitate de plată. Această rectificare este necesară şi pentru a evita neplata salariilor pentru anumite categorii de salariaţi înainte de sărbătorile de iarnă, dar şi pentru a evita neplata  indemnizaţiilor pentru persoanele cu handicap şi însoţitorii lor. Ulterior, va demara construcţia Bugetului de stat pentru anul viitor”, a declarat deputatul PNL de Suceava. La final, Angelica Fădor a solicitat tuturor parlamentarilor de bună-credinţă să vină mâine în plenul Parlamentului pentru a închide definitiv capitolul nefericit numit “Viorica Dăncilă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelica Fădor: Disperată să nu se facă de ruşine la vot, Viorica Dăncilă face experimente electorale.
 Vizualizări articol: 1764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 6 voturi
Angelica Fădor: Disperată să nu se facă de ruşine la vot, Viorica Dăncilă face experimente electorale2.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei