Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 246 (7247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   31 imagini |   ø fişiere video

Real Car Center: un nou concept de centru auto din România a fost inaugurat la Țibeni

A fost o adevarată petrecere cu tematică auto weekendul acesta, în localitatea Țibeni din județul Suceava! Marea deschidere de la Real Car Center, cu mașini de lux și multe surprize, a atras sute de curioși care au trecut pragul noului centru auto.

Antreprenorul Alexandru Ungurean a inaugurat, sâmbătă și duminică, un nou concept de centru auto – primul de acest fel din România – modernizat după ultimele standarde de pe piață. În prezent cu o suprafaţă de peste 600 de metri pătraţi, Real Car Center are ca obiectiv creşterea calităţii serviciilor oferite tuturor posesorilor de automobile și timpi mai eficienți privind prestarea acestora.

Organizatorii au ţinut ca evenimentul oficial de deschidere să nu fie unul clasic și rigid, ci cât se poate de relaxat, în concordanță cu ritmul tihnit al zilelor de weekend. Au participat invitaţi speciali precum Volvo România, Auto Schunn, dar au fost prezente și cunoscute branduri locale precum Dulce – cu un nou concept de prăjituri artizanale, care va fi lansat în curând.

Deși atât locația, cât și imaginea brandului sunt dezvoltate într-o notă de Modern Luxury, prețurile sunt corecte și accesibile. Investiția constantă în training-uri, permanenta cercetare de piață în căutarea produselor inovative, de top și modalitatea prietenoasă, dar plină de profesionalism, de a comunica cu clienții – toate au fost aplicate cu succes în noul centru auto din Țibeni. Locația  este spațioasă, deschisă, luminoasă și propune soluţii variate, care se pliază pe orice automobil. Centrul auto oferă consultanță gratuită cu privire la orice serviciu disponibil care poate fi de folos.

În urma investițiilor realizate în locație și în echipamente, centrul auto poate efectua acum diverse operaţiuni de protecție sau design precum: aplicarea de protecții ceramice profesionale, detailing exterior, detailing interior, aplicarea de folii de protecție transparentă, folii solare omologate și folii colorate, insonorizări profesionale, chiptuning personalizat și servicii de post detailing/foliere.

Real Car Center este un centru autorizat R.A.R, ceea ce consilidează încrederea publicului. Toate foliile montate vin însoțite de omologare R.A.R națională și internațională și se oferă garanție de până la 25 de ani pentru serviciile de decolorare și dezlipire. Real Car Center a trecut printr-un proces riguros de acreditare la nivel internațional și în ceea ce privește aplicarea protecțiilor ceramice Gtechniq CRYSTAL SERUM ULTRA – toată gama de protecții ceramice marca Gtechniq poate fi găsită în exclusivitate aici.

Real Car Center se află în localitatea Țibeni, pe strada Gării, nr. 328 și este deschis de luni până vineri în intervalul orar 9:00 – 17:00, iar sâmbăta între orele 10:00 – 13:00. Se pot face vizite virtuale atât pe adresa web www.realcarcenter.ro, cât și pe social media, unde cei de la Real Car Center sunt foarte activi.

Pentru programări sau pentru mai multe detalii, centrul auto poate fi contactat la numărul de telefon+40 (743) 733 486.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Real Car Center: un nou concept de centru auto din România a fost inaugurat la Țibeni.
 Vizualizări articol: 3533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Real Car Center: un nou concept de centru auto din România a fost inaugurat la Țibeni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei