Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 246 (7247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Declarație de dragoste

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După asaltul din ultima vreme al jucătorilor ”NextGen”, părea ușor demodată o finală între Andy Murray și Stan Wawrinka. Chiar și turneul era unul de consolare pentru acești băieți de peste 30 de ani, fiecare cu câte 3 turnee de Grand Slam în palmares. Antwerp, Belgia, ATP 250. Pe traseul lui Murray s-a aflat și Marius Copil, care are meritul de a-l fi eliminat pe Schwartzmann, favoritul 3, după un tie-break decisiv de pus în ramă, încheiat cu 9-7 pentru al nostru. Tot cu atât a câștigat și când l-a egalat pe Murray la seturi, numai că tot scoțianul a avansat în sferturi. Să ne amintim, acum un an, la Washington, între cei doi s-a disputat un meci care a însemnat prima victorie a lui Murray de la revenire, cu plânsul său în hohote la final. Acum, în ciuda unei noi înfrângeri pentru Copil, acest segment al circuitului îi priește, urmează turneul de la Basel, acolo unde anul trecut făcea finală cu Federer. Murray, aflat tot în graficul de recuperare, care s-ar putea să nu se încheie niciodată pe deplin, a făcut o autentică declarație de dragoste pentru tenis:”Sunt atâția jucători care iubesc acest sport fără să câștige niciodată turnee mari. Nu mă deranjează să fiu unul dintre ei.” Nu știu cum s-ar fi putut spune mai bine, iar cuvintele astea ar trebui să-l inspire și pe Copil, aflat chiar într-o situație mai ingrată, fără niciun turneu câștigat, fie el mare sau mic. Ar trebui să ne inspire și pe noi, care ne credem îndreptățiți să pretindem.

În fine, iată-l acum pe Murray în lacrimi la câștigarea unui turneu mic, cu o descărcare emoțională mai discretă de data asta. Meciul cu Stan the Man a fost unul pe cinste, mereu în cumpănă, mereu cu break răsturnat de contra-break. Wawrinka făcuse practic break-ul în setul doi și urma să servească pentru meci, când cei doi jucători au fost întorși din drumul spre bancă de un ”challenge” al lui Murray, în care nici el nu credea. Apoi, în decisiv, Stan a avut două mingi de 5-5, dar s-a băgat aiurea la un smash de rever pe un lob care ieșea afară, iar câteva minute mai târziu îi strângea mâna lui Andy la fileu!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Declarație de dragoste.
 Vizualizări articol: 1768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Declarație de dragoste5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei