Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 236 (7237)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În pericol

Ordin de protecție provizoriu faţă de un soț violent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luni după-amiază, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea au emis un ordin de protecție faţă de un bărbat care, în urma unor episoade violente petrecute în familie, a pus în pericol integritatea fizică a soției sale.

Apelul care i-a adus pe polițiști la domiciliul familiei din comuna Burla a fost dat luni în jurul orei 12.00, soția bărbatului, în vârstă de 42 de ani, povestindu-le că a fost agresată de soțul ei. Audierile derulate cu victima incidentului au scos la iveală faptul că în cursul zilei de sâmbătă avusese loc un alt incident violent, în care femeia fusese lovită de soțul ei. Femeia locuiește împreună cu 5 dintre copiii ei la o casă din Burla, iar în acea zi, în jurul orei 14.00, la domiciliu și-a făcut apariția soțul, în vârstă de 46 ani, care, aflat într-o stare de nervozitate accentuată a început să o lovească pe femeie, moment în care au intervenit copiii acestora și au aplanat conflictul. Deși a chemat și atunci poliția la fața locului, femeia nu a vrut să depună o plângere împotriva soțului violent, însă violențele au continuat peste două zile. Astfel, cursul zilei de luni, în jurul orei 12.00, femeia a fost din nou agresată de către soțul său. Având în vedere aceste acte de violență, ea a decis să anunțe telefonic un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea, solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu. După aplicarea chestionarului de risc, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul de 46 de ani, pentru o perioadă de 5 zile.Agresorului i-au fost aduse la cunoștință obligațiile pe care le are ulterior emiterii ordinului de protecție provizoriu, acesta fiind evacuat din imobilul familiei. El este în continuare cercetat în cadrul unui dosar penal, pentru comiterea a două infracțiuni de violență în familie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ordin de protecție provizoriu faţă de un soț violent.
 Vizualizări articol: 1104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ordin de protecție provizoriu faţă de un soț violent0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei