Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 236 (7237)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tată și fiu, loviți cu maceta, într-o pădure din Gorj, în urma unui scandal pentru trufe

Miercuri, 9 Octombrie 2019 (14:23:30)

Doi bărbați din Hunedoara, tată și fiu, au fost loviți, miercuri, cu o macetă, în timp ce se aflau într-o pădure din județul Gorj, pentru a culege trufe. Doi agresori au fost duși la audieri, la sediul Poliției Târgu-Jiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cel puțin cinci persoane au fost implicate, miercuri, în scandalul care a avut loc într-o pădure din comuna Bengești-Ciocadia, județul Gorj. Altercația ar fi început în timp ce mai mulți bărbați din județul Hunedoara culegeau trufe.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Novaci au fost sesizați, prin apelul 112, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la marginea pădurii din comuna Bengești-Ciocadia, unde desfășura activități de colectare a ciupercilor, trufe, împreună cu fiul său de 24 de ani și un alt bărbat, ar fi avut un conflict spontan privind zona de colectare a trufelor, cu mai multe persoane, care veniseră la fata locului cu autoturismele de teren”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Potrivit acestuia, în urma altercației, tânărul de 24 de ani a suferit tăieturi la patru degete de la mâna dreaptă, iar tatăl acestuia a fost lovit în zona capului. Tânărul cu degetele tăiate cu maceta a fost transportat la spital, la Craiova, în timp ce tatăl său, care ar fi fost lovit cu o piatră în cap, a fost dus la Târgu-Cărbunești.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Polițiștii au identificat doi bărbați, bănuiți de săvârșirea faptelor, care vor fi conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor”, a mai spus Victor Țuhașu.

Oamenii legii verifică și dacă cei implicați în scandal culegeau legal trufe din pădurea respectivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tată și fiu, loviți cu maceta, într-o pădure din Gorj, în urma unui scandal pentru trufe.
 Vizualizări articol: 1716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tată și fiu, loviți cu maceta, într-o pădure din Gorj, în urma unui scandal pentru trufe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei