Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 222 (7223)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Un nou concept

Zona de food din Shopping City Suceava a fost modernizată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând cu luna septembrie, Shopping City Suceava își întâmpină clienții cu o zonă de food renovată într-un stil inedit, primitor și practic. Noul concept vine cu un design modern, contemporan, gândit și proiectat în așa fel încât să satisfacă nevoile crescânde ale consumatorilor.

Designul, inspirat de elementele naturale, conferă interiorului un aspect plin de viață și creează o atmosferă relaxantă, într-un decor unic. Noua imagine a food-courtului reflectă teme contemporane, fiind nelipsite elementele de verdeață care acaparează spațiul și captivează pe oricine pășește în zona de food court proaspăt modernizată.      

Mobilierul divers și personalizat se caracterizează prin culoare și rafinament, fiind compus din piese precum baruri, canapele, scaune și mese moderne, mese pentru grupuri restrânse sau pentru grupuri mai mari.

Fie ca ești o persoană ocupată și vrei să iei o scurtă pauză de la activitățile obișnuite, fie că vrei să ai parte de un moment de relaxare sau poate dorești să te revezi cu gașca ta de prieteni pentru a petrece momente de calitate, zona de food din Shopping City Suceava este acum destinația ideală. Modernitatea, diversitatea și designul de excepție sunt doar câteva caracteristici ale noului proiect implementat cu succes.

Duminică, 22 septembrie, inaugurarea noului concept a fost sărbătorită cu muzică bună și un fascinant show de „flair bartening” cu Luca Valentin, cel mai renumit și talentat barman român.

Restaurantele au întâmpinat clienții cu preparate delicioase precum aripioarele picante și clasicul sos de usturoi de la „KFC”, delicioasa shaorma de la „Roti Grill”, mâncarea tradițională de la restaurantul „Cu dor la bunica”, cea mai bună pizza pe vatră de la „Pizzeria Al forno”, cele mai delicioase prăjituri de la „Special Sister’s” și băuturile savuroase de la „Concept Cafe”.

În plus, cei prezenți la petrecerea de inaugurare au savurat din delicioasa pizza preparată special pentru acest eveniment și oferită gratis celor prezenți.

Zilnic, Shopping City Suceava își așteaptă clienții în zona de food să savureze preparatele lor preferate și să se bucure de noua atmosferă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zona de food din Shopping City Suceava a fost modernizată.
 Vizualizări articol: 2505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zona de food din Shopping City Suceava a fost modernizată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei