Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 222 (7223)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nu ratați!

La Strada anunță 60 de zile de lichidări de produse

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magazinele „La Strada”, unde se găsesc în fiecare sezon reduceri semnificative, dar şi produse din noile colecţii, anunță 60 de zile de lichidări de produse, în perioada 25 septembrie – 24 noiembrie 2019. Lichidarea se aplică numai la produsele selecționate expuse separat de celelalte produse. Prețurile de vânzare la produsele aflate în lichidare se pot modifica pe parcursul lichidării în funcție de raportul cerere-ofertă. Produsele aflate în lichidare nu mai beneficiază de garanție, posibilitatea de retur sau schimbare produse. Clientul va semna pe bonul de casă emis de magazin că a luat la cunoștință de acest aspect și a acceptat situația.

Perioada de lichidare va avea etape succesive de scădere a prețurilor în funcție de cerere-ofertă. Reprezentanții magazinelor La Strada au precizat că produsele propuse în lichidare sunt expuse în rafturile marcate cu sticker „Lichidare” și ele nu pot fi vândute, conform legii, decât în perioada precizată, adică 25 septembrie-24 noiembrie 2019.

 

Rezervări, valabile trei zile

„Totuși, dacă sunt clienți care își doresc produsul, ei pot să facă o rezervare pe produsele respective cu precizarea că rezervarea este valabilă doar în perioada precizată deja”, au completat reprezentanții La Strada. Dacă sunt mai multe rezervări pe același produs prioritatea este în ordinea lor cronologică. Rezervarea este valabilă trei zile de la data de 25 septembrie 2019. La Strada vă aşteptă în magazinele din Centrul Comercial Zimbru, str. Universităţii nr. 19, deschis de luni până vineri, între orele 9:00-20:00, sâmbăta, între 9:00-18:00, şi duminica, între orele 10:00-15:00, şi la cel situat vizavi de Prefectură.

Magazinul La Strada de lângă Prefectură s-a mutat recent în vechea locație, tot la mezanin, lângă fosta locație, deci în aceeași clădire. Aici găsiți deja și produse pentru sezonul rece, produse din materiale de calitate, la prețuri avantajoase.

Sucevenii și nu numai sunt obişnuiţi ca în magazinele La Strada să găsească în fiecare sezon reduceri semnificative și lichidări de produse. Pantofi eleganţi, balerini, pantofi sport, realizaţi pe un calapod comod, simpli sau eleganţi, rafinaţi, încălţăminte comodă care dă siguranţă piciorului, încălţăminte pentru toate vârstele, pe toate le puteţi găsi în magazinele La Strada. Nu uitați de poşete, curele, haine din piele etc.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Strada anunță 60 de zile de lichidări de produse.
 Vizualizări articol: 2021 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
La Strada anunță 60 de zile de lichidări de produse4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei